- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
"De mondom én sosem használtam konzolt és ez így is fog maradni, mert azok a címek, amik nálam előfordulnak pc-n optimálisak."
Soha ne mondd, hogy soha. En is azthittem konzolon, hogy pl gagyi lesz az fps aztan szembejott a Halo. Es mint fentebb irtam, engem az MK reboot vett ra. Addig nem is erdekelt.
"Ha kontrollerrel agyonvernek egy kormányost egy szimulátorban, akkor ott nem a kormányt kellene hibáztatni szerintem." - Latszik, hogy soha nem fogtal ilyet. Kelloen finom kezzel ugyanazt az eredmenyt tudod elerni mivel rohadt pontosak ezek a cuccok.
-
Set-Comment™
senior tag
"Az általad említett címeket nem ismerem, de amennyire tudom azok főleg egyszemélyes játékmódot tartalmaznak. Szerintem meg azok számítanak időpocsékolásnak..." - Jah 5-bol sikerult 2 single cimet beirnia
Nem kicsit eros pl boxon az online elet, ha veszed a faradsagot es befizetsz evi 8-10 rongyot. Ps-en nem tudom mi a helyzet.
"Egyszerűen nem versenyképes egy konzolos irányítás multiban egy pc-s egér-billentyűzettel szemben" - teljesen mas a ketto, ezert nem eresztik ossze, maganak a jateknak mashogy kell uzemelnie ha kontrollerrel vagy (FPS-ben ugye segit a rendszer konzolon, pc-n viszont nem analog a mozgasod hanem van 8 iranyod a billentyuzet vegett amit forgassal korrigalhatsz es ez csak par pelda).
Van olyan Forza 4 jatekos aki kontrollerrel veri a agyon a kormanyosokat pl. De Halo-ban is pislogsz neha egyket emberen, hogy azt hogy. Ott is megvannak a felsokategorias periferiak amikre ki lehet szorni egy talicskanyi penzt. Felesleges osszehasonlitani a ket mufajt, mivel alapjaiban kulonboznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest