Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
-
hito
nagyúr
Nagyon nem tetszik az LG ket sim kezelese. Primitiv es logikatlan
Egy pelda: ha az elozokben 2-es simmel hivott embert tarcsazod az ujrahivobol es a 2-es kartya az aktiv, akkor nem kerdez ra. Ha az elozokben 1-es simmel hivott embert hivod az ujratarcsazobol es a 2-es sim az aktiv, akkor rakerdez. De ha mar egyszer veletlenul belekerul egy olyan ember a nevjegyzekbol valo tarcsazaskor az ujrahivoba, akit 1-es simmel szoktal/szeretnel hivni, de veletlenul a 2-essel hivod mert az az aktiv (es ugye contact-bol torteno tarcsazasnal nem kerdez ra), akkor tobbet nem fog rakerdezni es rossz simmel tudod/fogod hivni. Eddig ez a gyenge pontja szamomra a keszuleknek. Ezen kivul nagyon rendben van.
V10-nel is igy mukodik a dolog egyebkent?
-
Arween
senior tag
És ez mennyire tette magyar nyelvűvé a telefont?Esetleg a beállítások menüről tudsz feldobni egy képet?
A V10-em nekem is a partnero-tól van szintén olvashatatlan,hiányosan kitöltött A/4 papír amit számlának véletlenül sem neveznék...A gond az ,hogy szerintem ha hivatalos számlát is adna a cég akkor sem javítja itthon az Lg mivel nem került Európai forgalomba a telefon -
Fitzgerald
veterán
Az majdnem hogy ajándék annyiért, én 140-ért vettem 3 hete szinte új állapotban (nem volt 2 hetes), még az is jó ár érte ha a tudását nézzük, és összehasonlítjuk a konkurenciával.
Az egyetlen nagy hátulütője a készüléknek (amivel nem voltam tisztában vásárlás előtt, bár akkor is megvettem volna ha tudom), hogy még mindig nincs root a nemzetközi verzióhoz, és lehet hogy sosem lesz. 2000 dollár fölött van a bounty thread XDA-n, ha valaki megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest