Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust és hőmérsékletet is mér a Huawei FreeBuds Pro 2+
- Mindent beletettek a Watch Ultimate-be
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Még több Redmi Note 12 várható
- Kettő A2-ből lehet választani
- USB-C csatlakozós AirPods Pro? Hamarosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
addikt
Samsung lapka marad? Hát úgy néz ki a Google se hoz egy ideje jó döntéseket. Nem véletlen, hogy a 6-osoknál az 5-ös, és 4-es is jobb képeket készít összességében sokak szerint (fotósoktól is ezt hallottam).
-
Shyciii
addikt
Ez konkrétan igaz. 2 perc alat ttalálok akár youtube összehasonlító videót, ahol mindhárom szerepel, és abban (is) látni, hogy a 4XL-nek és5-ösnek szebb valóságosabb színei vannak, és még csak a kevesebb zaj se mindig igaz a 6 Pro-ra. Az hogy neked bejön az újabb egy dolog, de engem jobban elgondolkodtat az, hogy mikor egy hivatásos FOTÓS mondja azt, hogy szerinte a Pixel 5 valóságosabb fotókat készít, mint egy 6 Pro, akkor abban több igazság van.
-
Drakmusz
őstag
YouTube összehasonlító videó, ne viccelődjünk már.....
[link]
Csak és kizárólag a teljes méretű fotókból tudsz lényegi információkat nyerni.
"de engem jobban elgondolkodtat az, hogy mikor egy hivatásos FOTÓS mondja azt, hogy szerinte a Pixel 5 valóságosabb fotókat készít, mint egy 6 Pro, akkor abban több igazság van."
Én meg linkelek neked az ellenkezőjéről dupla annyi véleményt.https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html
-
Wesiz
tag
videózásban egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen a fejlődése a 6osnak az 5öshöz és régebbiekhez képest, fotóknál szerintem sincs olyan óriási különbség mint vártam. sokkal erősebb processzor saját képfeldolgozó egységgel+újabb és sokkal jobb szenzorok, azt hittem ez a két váltás egy éven belül olyan változást hoz hogy leszakad tőle az agyam, ilyen téren a 6os fotózása kicsit csalódás, de gyengébbnek nem mondanám az elődöknél - amik egyébként borzasztó magasra tették a mércét.
a google fotós képességei mindig a szoftvertől voltak kiemelkedők, korábban ugyanazt a hardvert vagy 4 évig finomítgatták, most is arra számítok hogy a pixel 7re legkésőbb a 8ra kiforrja magát a kamera
-
Ricardo
félisten
Samsung gyártású processzor, most mellé Samsung szenzor.
Talán lesz majd a jövőben értékelhető Gcam port exynosos Samsungokra is.[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Ezek valami javítástól ilyen jók? Mert pl a fotós topikban vannak siralmasak is, túlélesítettek. Főleg ahol erős napfény van. GSMarena tesztben is írják, hogy az algoritmus túldolgozza a képeket. Még megvárom a Pixel 6a teszteket, abban még a régi IMX363 van. Másik amit kinéztem a P4.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szoftverkód árulkodik a hagyományos és hajlítható modellek szenzorlistájáról, egy bónuszkészülék is felbukkant.
- Dredge teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Frame.Work - DIY laptop
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
- Vadonat új iPhone 12 PRO 512GB pacific blue kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 12 PRO 256GB gold kártyafüggetlen! Akku 92%!! Nagyon szép állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (Pacific Blue) Független
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest