Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
"Ha először streameled a sorozatot, akkor ok, de ha már 5. alkalommal nézed újra, akkor már kérdéses, hogy miért nem töltötted inkább le?"
Mindig letöltöm az otthoni Plex szerverre és onnan streamelem tovább, ha nem az asztali gépnél akarom megnézni épp.
"Zenére pedig....még mindig azt mondom, hogy tölts le rengeteg albumot és arra nyomj egy véletlenszerű lejátszás stílusonként - mert hát ugye ezt is lehet már."
Ez meg elképesztően hülye ötlet egy Spotify-hoz képest. Volt 100 gigás zenei kollekcióm, de ezeknek az ID3 tagjei sem mindig voltak rendesen kitöltve, az albumborítókról nem is beszélve. Elkezdtem rendszerezni egyszer, 1000 album után meguntam. Ráadásul másolgatni kellett eszközök között, mindig elfelejtettem valamit, amit épp hallgattam volna.
Ellenben Spotify-on ott van 30millió zene, ebből van egy kb 10-15ezer trackes zenei kollekcióm és úgy válogatok belőle, ahogy akarok. Nem foglal helyet, se gépen, se telón. Ha hallgatok valami zenét telón és hazaérek egyetlen gombnyomással más küldöm is át a másik gépre attól a másodperctől, hogy szóljon hifin. Ugyanez visszafelé is. Van social része, közös playlistek, látod melyik ismerősöd mit hallgat, tudtok egymásnak ajánlani. Minden új albummegjelenés a napján fenn van, minden album rendesen tagelve, rendszerezve, albumborítókkal. Mindezt legálisan, havi 1590ft-ért cserébe.
Szenvedjen a letöltéssel, aki akar.
Természetesen a 100gigás zenei kollekciómat feltöltöttem Google Musicra (mivel van ingyenes 50ezer tracknek tárhely), még az iTunes-ból letöltött podcastokat is, így mindent elérek onnan is.
Munkához mindenki dropboxot használ, munkatársak is, és családtagok is. Ha fotózok telóval egyből megy fel dropboxra, és az összes eszközömre letöltődik automatikusan. Gépek közti másoláshoz BTSync-et használok, Onedrive-ra pedig 100gb-nyi RAW fotó backupot töltöttem fel és ezt frissítem állandóan. Ha kevés a dropboxon a tárhely a telefonos képek miatt, azt is OneDrive-ra szoktam áthúzni.
A microsoft is már minden elfőfizetéshez korlátlan OneDrive-ot, és neten és PC-n egyaránt elérhető felhős és offline klienst ad az Office csomagokhoz. Minden tanár és diák megkapja ezt ingyenesen ebben a formában. A Photoshop már felhő alapú, a Lightroom szinrkonizál RAW feldolgozásokat iPad és PC között. A játékok kivétel nélkül Originen és Steamen jelennek meg, nem gyártanak lemezeket feleslegesen. A Sony és a Microsoft a konzoljaira ugyanúgy alkalmaz előfizetési modellt játékokhoz.
A Telekom és az UPC már alapból biztosít lehetőséget, hogy az összes csatornájukat nézhesd bárhol streamelve, bármilyen eszközön. A HBO GO is működőképes modell, és remélhetőleg a Netflix is eljut hozzánk.
Szerintem így kurvajó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest