- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
"Még a csúcsmodellek is 2 max 3 évre vannak már belőve (igaz már az iphone-ok is)."
Mondjuk az, hogy a '13-ban debütált iPhone 5S idén szeptemberben megkapja az iOS12-t nem pont ezt támasztja alá.
A többi amit leírtál pedig teljesen szubjektív. Kinek a pap, kinek a papné.
-
.Szaki.
addikt
válasz
aprokaroka87 #73 üzenetére
Találkoztam már olyan emberrel (többel is) aki nem tudta, hogy az iPhone-on nem Android fut.
-
.Szaki.
addikt
Kár értük, mert sokkal színesebb volt tőlük a piac. Nekem a BB OS bakancslistás volt, tervben is volt egy Classic, de a már akkor is eléggé képlékeny volt a jövőjük, ezért nem mertem belevágni. Helyette jött a WP, ami akkor remek döntés volt, mert a BB-t nem sokra rá el is kaszálták.
-
.Szaki.
addikt
Az én utam: bada -> butatelefon (S40 Nokia) -> WP -> Android -> iOS.
Igazság szerint szerintem a legtöbb ember az alapján dönt, hogy melyik platform számára a legesztétikusabb és a legjobban használható. Ha egyszer megtalálta, akkor utána is olyat fog venni, teljesen mindegy, hogy mi annak a platformnak és azon belül az UI-nak a neve. Én is így vagyok az iOS-szel.
A bada használhatatlan volt, a WP-t a Microsoft tulajdonképpen saját maga nyírta ki, pedig az elképzelés szerintem kiváló volt, az Androidnak pedig nem feltétlen volt logikus számomra és valamiért nagyon hamar meg is untam. Na meg amikor jöttek a segítő hsz-ek, hogy ilyen főzött ROM, meg ezt meg azt kell csinálni ahhoz, hogy megfelelően működjön és ha rászántál hatszáz napot, akkor talán jó lesz..stb. Ez nekem nem hiányzik, de tudom, hogy vannak olyanok, akiknek pedig az az alapelvárása, hogy lehessen mókolgatni. Esztétikumra egyébként a Samsung felülete tetszik, volt nálam többször S8-as, de abban is képes voltam elveszni. Éds.anyámnak vettem egy Xiaomi Redmi 4A-t, az is remek kis telefon egyébként, de a MIUI sem jött át annyira, hogy el tudjam képzelni vele az életem.
Az iOS-t már jóideje nyúzom és még egyszer sem éreztem azt, hogy unnám, teljesen jól működik velem együtt, logikus az egész, de tény, hogy másik platformról való átállás esetén kell 1 hét, mire rááll az agya az embernek, onnantól viszont teljesen egyértelmű minden. Ez szimplán azért van, mert más a felépítése az egész rendszernek. Ezért is van ez a nagy szakadék a két tábor közt. Egyedüli negatívumként az iTunes Windowson való botrányos működését tudom felhozni.
Általában két évente cserélek telefont, (az előzőek megbízhatatlansága miatt az utóbbi időben ez leredukálódott fél-egy évre) akkortájt érzem azt, hogy most már ideje egy új modell, de az 5S-nél, ami már több, mint két éves csak azt érzem, hogy milyen jól belaktam és mennyire nem akarok még másik telefont venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest