Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gusztáv

addikt

válasz .Szaki. #84 üzenetére

Nálunk ez volt a céges telefon, email, naptár névjegyzék szinkronizálás gyönyörűen működött. Most Android van és a többség visszasírja a WP-t, főleg amikor elszáll a céges email szinkronizálás valami frissítés után :D . Persze app az nem nagyon volt rá, pedig az MS még pénzt is adott a fejlesztőknek, ebből az lett, hogy tele volt az áruház használhatatlan, egybites alkalmazásokkal. Meg ugye az MS hülye USA only szemlélete sem nagyon segítette a platform elterjedését.

Az elején még tényleg ne volt nagy hw igény, persze ahogy egyre több lett a funkció, úgy nőtt az is. Az MS korszakban meg jött egy csomó telefon érthetetlenül béna hardverrel, pl a Lumia 650 egy baromi szép készülék volt, erre beleraktak egy Snapi 212-t :W .

Nekem még a 950 is bejött, volt benne újítás is bőven, a polikarbonát burkolattal sem volt bajom (a mostani üveg mánia a halálom, vagy adsz hozzá egy műanyag tokot, vagy fél éven belül ronggyá törik minimum a hátlapot) , be is szereztem egyet, amint kb megjelent. Még dokkolót is rendeltem hozzá, akkor az elég menő dolog volt.

• Gusztáv

addikt

Anyám még mindig használja a 830-omat, és tök jól el van vele, mondjuk ő max telefonál meg fényképezget. A készülék még mai szemmel is baromi jól néz ki.
    Mi a cégnél sokáig WP-s telefont használtunk, így kb az összes model megfordult a kezeim között, hosszabb ideig persze a 830, 925, 930, 950-t használtam. A mai napig visszasírom a 930 vagy 950 videós képességét, koncerten is mindig kristálytiszta hangot vett fel. Sajnos ezt még Androidon semmi nem tudta utána csinálni, pedig volt már OnePlus 3, S7, Huawei View 10, most meg egy Mi 8.
    Nekem is a csempés felület hiányzott a legjobban, meg az átlátható alkalmazás menü. Meg céges viszonylatban a email kliens fénykép átméretezése, amit a Gmail a mai napig nem tud.
    A többi dolgot az MS Launcher & Edge & Outlook elég szépen megoldja, a Win 10-es gépekkel is szépen szinkronizál már mindent.

Új hozzászólás Aktív témák