Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymnova81
tag
Komolyan nem értem, miért nem tesznek egy bejelentést, hogy a mobil platformot nem támogatják többet, fél évig még használhatja az a kis tábor akik még kitartottak mellette, aztán lekapcs.
Ezt így ebben a formában elég veszélyes folytatni, mivel kihatással lehet a többi MS szolgáltatásra is, ami pedig alapjaiban rombolhatja szét a MS részvényeket a piacon.
Eddig bíztam benne, hogy lesz talán egy új felület, amit hamarosan ki is dobnak, de már úgy vagyok vele minek? Ha eddig nem sikerült nekik, akkor ez után sem fog, ha lesz, majd azzal is eljátszák a szokásos játékaikat, meg ígérgetésiket. Telnek a hónapok, és semmi pozitív változás, csak a visszafejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest