Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
"1,4 hüvelykes, 360 x 326 pixel felbontású, AMOLED körkijelzővel bír"
A kepbol es a felbontas speckobol pont hogy nem korkijelzo derul ki, amolyan moto360as modjara ennek is "el van lopva" az alja..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
atike
nagyúr
Kiégett a retinám a cikkben szereplő képtől... Huh. Maradok a Huawei Watchnál.
-
Kbali
nagyúr
Az MK (is) a Fossil csoporthoz tartozik.
-
RaveForce
veterán
Es tenyleg atirtak igy mar stimmel
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
TOBYMACK
tag
100 ezerért azért vannak divatosabb órák is, nem?
Piszkos krumpli, törött mogyoró, zsákodba nem való, Te áldott Télapó!
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
-
Balzak83
senior tag
Ez olyan tipikus "tezsvér" óra.
-
Kbali
nagyúr
válasz Mihajlovics #13 üzenetére
Ott a linken.
-
L1MaT
tag
Inkább a Huawei Watch
-
törölt tag
válasz #80439296 #11 üzenetére
Számítógép, ami mellékesen az időt is mutatja. Ahogyan a mikro sütő is mutatja az időt, mégsem hívjuk órának. Az okostelókat többnyire zsebben hordják, és mutatják az időt. Tehát akkor zsebórák? Egyébként a "telefon" kifejezés sem stimmel, mert ezek olyan számítógépek, amikkel mellesleg telefonálni is lehet. Arra akarok kilyukadni, hogy az "okosórák" esetében nem a fő funkció szerint lett elnevezve az eszköz, ezért fals összehasonlítani olyan eszközzel, aminek a fő funkciója az idő mutatása.
-
Kbali
nagyúr
válasz Mihajlovics #18 üzenetére
Akkor érthetőbben: Ha MK órát veszel, azt a Fossil csoportban gyártották, ugyanúgy, mint az Emporio Armanit vagy éppen a Skagent vagy éppen magát a Fossil márkájú órákat (meg a Dieselt).
-
7Heads Drago
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akinek ez nem jön be annak miért tetszik a huawei watch?
A víz állósága jobb, meg valszeg az üzemidő is. Appokban valszeg szegényebb.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Lasi64
csendes tag
Helló. Nekem Michael Kors (a fém csatos kivitel) van ezüst színben és meg vagyok vele elégedve. Telefonálni is szoktam róla. Igen szép a kivitele, sokan megkérdezik, hogy milyen óra? Szóval kinek a pap kinek a lánya! (A Magyar nyelvet hiányolom róla.) Most érkezett meg a frissítés Android Wear 2.0, 7.1.1.
-
bodisviky
újonc
Sziasztok!!
Valaki tudna nekem segiteni abban,hogy az uj michael Kors okosoram miert nem kepes minden funkciot elérhetővé tenni a 8as iphoneommal??
Se telefonalas,se valasz uzenet iras....
Tanácstalan vagyok....
Jo lenne egy kis segitseg....,előre is köszönöm!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...