Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Nem lenne egyszerűbb Tárgyak Internetének, neadjisten Tárgyak Hálózatának hívni? A "dolgok" kifejezés túlságosan általános érvényű.
-
-
floatr
veterán
Nem rossz, de én másra gondoltam
Amúgy értem én ezt a fordítási kényszert, hiszen ebből is meg kell élnie valakinek, nomeg a szántóvető bácsinak hogyan magyaráznák el, hogy a traktor tengelyig merülve a sárban a telemetriát a központtal miként intézi, ha nem ezzel a buzzworddel, amiből mindent meg fog érteni. Csak ez az ízes magyar fordulat, hogy Internet ott Tárgyak, ez nagyon kemény.
-
YADA
tag
Internet orientalt targyak
-
törölt tag
Javaslom a tényleges jelentést követve fordítsuk meg! Tárgyak, ott internet. TOI. Egyből meg is érkeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Egyre többször lehet találkozni a címben szereplő fogalommal, de sokszor még a szakemberek fejében sem teljesen tiszta, hogy mit is takar a jól hangzó kifejezés.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest