- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Legalább nem minden 1 percben jön velem szemben egy ótvar tömegcikk.
One X egyszer már fel kellene fogni, hogy mellé nyúltak a Tegrával úgy mint az LG ezért nincs rá fejlesztés. Az One kapta meg elsőre a 4.4 et a többiek fasorban sem voltak mellette. Ne menjünk messzire még ki sem jött az S5 máris javítási halmaz jött rá.Amit kiadott a samu + a Sony tele búggal csak a siránkozás megy. Aki a kameráját szapulja az olvasson utána van amiben veri a samut. Ezek tények csak sajnos alapból jobb fikázni, fanyalogni mint utána járni a dolgoknak. Elhasználtam pár HTC t ,pár samut ,sonyt. Eddig a HTC hozta az elvártakat egyik sem közelítette meg nálam legalább is. A fanyalgókak meg marad a HTC n kívül elég válogatni való. A HTC nem megy a szolgáltatókhoz pénzelni,hogy csak is azt adják más telefon nincs mert a samu ezt teszi. Sajnos a szolgáltatóknál az alkalmazottak rá vannak kényszerítve csak is azt adják semmi mást csak a samu létezik. Saját magam voltam tanúja amikor a pultnál okos telefont kért a vevő és mondta neki csak samu kell mert csak azt ismeri. Korrekt volt a srác a pult mögött csak annyit szólt halkan biztosan ezt akarja? Amikor én vettem az Onet kértem a lánytól és csak annyit mondott ő még nem is hallott olyan telefont,hogy HTC. Nekik a samut kell preferálni.
A HTC mindíg is HTC marad bármennyire is lehet fikázni. Naponta nem egy lefosott műanyag darabot veszek a kezembe hanem egy valóban prémium kategóriát. Mint hardverileg, mint szoftverileg, mint külcsínben,hozza a nevéhez méltó kívánalmakat. Mint jeleztem nem tömeg telefont gyárt. Soha nem is törekedett ilyen babérokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest