Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Aki a kameráját szapulja az olvasson utána van amiben veri a samut.
Miben?
SemMiben!
Naponta nem egy lefosott műanyag darabot veszek a kezembe hanem egy valóban prémium kategóriát.
Amire ugyan úgy kell vigyázni mint egy "hímes tojásra", hogy meg ne karcolódjon a háta. Kérdem én.. mi értelme a "prémiumnak" ha ezt is tokban kell tartani? Nem mindegy, hogy a Szilikon-bőr-műanyag stb. alatt mi van? Én a prémiumtól elvárom, hogy ne keljen tokban hordanom.. Sajnos ennek HTC se felel meg. (eddig csak a Nokia tudott ilyet)
-
vicze
félisten
Azért ennyire nem kell a marketinget bekajálni...
Jason Mackenzie egyre hajmeresztőbbeket nyilatkozik. HTC jelenleg a UK és a US piacon nagyon agresszívan kampányol. Most úgy néz ki jobb irányba (pl. Marvel filmek), mint eddig, ezt érdemes ezzel kapcsolatban elolvasni, ez sokkal diplomatikusabb és igazabb mint Mackenzie szájmenése...A márka megítélését meg ne ebből szűrd le, US és UK piacon igenis nagyon ismert és reklámozott is nyugodj meg, meg persze Kínában is. Mi nem zavarunk sok vizet.
-
milanovics
tag
"Mint jeleztem nem tömeg telefont gyárt. Soha nem is törekedett ilyen babérokra."
Ha ez igaz lenne akkor megpróbálnák megkülönböztetni magukat a konkurensektől. Extra szolgáltatások, innovatív hardver, szoftver stb. A fém ház nekem kevés hogy innovatívnak hívjak egy céget amelyik már évek óta a túlélésért küzd.
Ha nem gurítanak egy nagyot mint a pl. Hero-val annak idején, akkor szép lassan eltűnnek a süllyesztőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest