Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Plazmacucci #139 üzenetére
De az android azzal a sok xarral letarolta a piacot. A WP most olyan pozicióban van, hogy piacot kellene szereznie, ehhez pedig elengedhetetlen lenne, hogy olcsó(bb) legyen. Nyilván nem kell elkövetni ugyanazt a hibát, és minősíthetetlen hardverre is felrakni, de masszív ártámogatás kellene a terjeszkedéshez. Aztán, amikor már van elégedett felhasználóbázis, lehet árat emelni, de kevesen fognak drága telót venni egy számukra ismeretlen rendszerrel, hogy "majd kiderül, tetszik-e ez nekem". Ha másik platformtól kell vevőt átcsábítani (jelenleg pedig ezt kell), akkor csak ez a taktika nyerhet.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #139 üzenetére
Nem azt mondom hogy tegyék rá 5ből 4 telefonra, de pl lumia 820 válthatta volna a 270 eurós lumia 800at mondjuk 349-ért. 499 azért eléggé túlzás...
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #137 üzenetére
Nagy valószinűséggel ott fog megbukni majd mint a többi WP. Borzasztóan kevés készülék, ami van az is csillagászati áron és szintén kevés alkalmazás. Ha MS nem fogja benyomni gyártónként legalább 3-4 készülékre, akkor vesztett ügy.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #135 üzenetére
Nokia lesz majd belőle, csak nem most, hanem jövő karácsonyra. Remélem addigra lemegy 499-ről 300-350-re. Addig meg örvendezzenek a remek árképzésüknek, hátha kihúzza őket a csődközeli helyzetből
Én egyébként nem szoktam cserélni, csak amikor már annyira lenullázódik hogy használhatatlan.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #133 üzenetére
Igen, de nem a WP-vel volt a gond. Az első egy qtek 8020 -as volt, ahogy letelt a garancia elkezdett hülyülni. Tűntek el a nevek a memóriából, az óra random időpontokat mutatott, stb. A másik meg egy HTC touch pro 2 volt, billentyűzete szorult, szóközre pontot irt meg A betűt, ha oldallal tettem le a telót kikapcsolt a kijelző, ha a másik oldalára akkor meg a telefon is. Egyszer sem esett le, sőt meg sem volt ütve, mégis kontakthibás lett. Aksit meg 3at megevett 2 év alatt. Nekem ennyi elég volt a HTC-ből.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Plazmacucci #97 üzenetére
És miért kell kis fájlokhoz is mobilnet? Amiért fizetni kell. Mert haladni kell a korral aminek a lényege a felesleges pénzköltés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest