- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Plazmacucci #139 üzenetére
De az android azzal a sok xarral letarolta a piacot. A WP most olyan pozicióban van, hogy piacot kellene szereznie, ehhez pedig elengedhetetlen lenne, hogy olcsó(bb) legyen. Nyilván nem kell elkövetni ugyanazt a hibát, és minősíthetetlen hardverre is felrakni, de masszív ártámogatás kellene a terjeszkedéshez. Aztán, amikor már van elégedett felhasználóbázis, lehet árat emelni, de kevesen fognak drága telót venni egy számukra ismeretlen rendszerrel, hogy "majd kiderül, tetszik-e ez nekem". Ha másik platformtól kell vevőt átcsábítani (jelenleg pedig ezt kell), akkor csak ez a taktika nyerhet.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #139 üzenetére
Nem azt mondom hogy tegyék rá 5ből 4 telefonra, de pl lumia 820 válthatta volna a 270 eurós lumia 800at mondjuk 349-ért. 499 azért eléggé túlzás...
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #137 üzenetére
Nagy valószinűséggel ott fog megbukni majd mint a többi WP. Borzasztóan kevés készülék, ami van az is csillagászati áron és szintén kevés alkalmazás. Ha MS nem fogja benyomni gyártónként legalább 3-4 készülékre, akkor vesztett ügy.
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #135 üzenetére
Nokia lesz majd belőle, csak nem most, hanem jövő karácsonyra. Remélem addigra lemegy 499-ről 300-350-re. Addig meg örvendezzenek a remek árképzésüknek, hátha kihúzza őket a csődközeli helyzetből
Én egyébként nem szoktam cserélni, csak amikor már annyira lenullázódik hogy használhatatlan.
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #133 üzenetére
Igen, de nem a WP-vel volt a gond. Az első egy qtek 8020 -as volt, ahogy letelt a garancia elkezdett hülyülni. Tűntek el a nevek a memóriából, az óra random időpontokat mutatott, stb. A másik meg egy HTC touch pro 2 volt, billentyűzete szorult, szóközre pontot irt meg A betűt, ha oldallal tettem le a telót kikapcsolt a kijelző, ha a másik oldalára akkor meg a telefon is. Egyszer sem esett le, sőt meg sem volt ütve, mégis kontakthibás lett. Aksit meg 3at megevett 2 év alatt. Nekem ennyi elég volt a HTC-ből.
-
-
törölt tag
http://www.engadget.com/2012/09/27/nokia-lumia-920-820-get-official-european-prices-launching-in/
Lumia 920 - 649 euro
Lumia 820 - 499 euroEnnyit a mérsékelt árakról
-
csoki46
senior tag
Arról lehet, tudni valamit, hogy nálunk mikor jelennek meg ezek a telefonok?
-
Einstvan
aktív tag
Igen... fejlödik a mobil program is... de azért látható, hogy csak van egy határ föleg hogy megszünt a stylus, ceruza használata. Pl. nem tudom mire gondoltak mikor kapacitivre megalkották az AutoCad programot.. ujjal vonalat húzni kontra pontosság.?!
PC-re pedig ott s sok 3D-s szerkesztö program és persze a nagyobb (monitor) megjelenitő + több monitor egyszerre. -
Saját tapasztalatok:
Nexus S (1 mag, 512MB RAM) gyönyörűen megy rajta az android
Nokia 610 gyönyörűen megy rajta a WP 7.5 (bár itt már a böngészés é pl marketplace nem olyan gördülékeny)
HTC Sensation gyári rom: akadozóAnnyira de annyira nem a hardveren múlik, hanem az optimalizáláson.
Épp ezért élvezem olvasni, hogy ez a telefon milyen lassú lesz meg hasonlók. Ez nagyjából 610 hardveresen, ami a hétköznapi használatban teljesen jó sebességű. Ennek az árán kaptunk volna pl egy Samsung Y-t. Összehasonlíthatatlan a kettő. -
törölt tag
válasz
Einstvan #121 üzenetére
pont ez lenne a lényeg telefonok esetében is, hogy nem az alap rendszer futtatásához kell a több mag és nagyobb teljesítmény, hanem a kiegészítő alkalmazások miatt. lassan eljutunk oda, hogy tökéletesen elégséges lesz egy-egy ilyen telefon mondjuk egy komolyabb átkot futtatni, vagy akár egy komolyabb tervező-szerkesztő programot is.
-
Einstvan
aktív tag
-
RaveForce
veterán
és erre forrást is tudsz adni, h lesz wifi direct a wp8ban? mert segítek, a wp7(.5)ben nagyon nincs, sőt a samsungon kívűl nemis sokan erőltetik a wifi dirctet, pedig az S-Beam egy nagyon baba kis cucc, ha benne lenne a wp8ban alapból, hidd el kevesebb sírás lenne a bt miatt, de amíg NINCS BENNE helyettesítő tech, addig igen is rakják bele
-
Prof01
veterán
A kijelzőhöz mérten elég nagydarab telók lettek.
-
-
-
törölt tag
köszi, végre egy értelmes véleményt is lehet olvasni.
egyszerűen arról van szó, hogy a hardver tudja, benne van a telefonban, akkor miért korlátozzák? egyszerűen egy pár sor kód hozzáadásával meg lehetne oldani, hogy menjen a BT. lehet, hogy majd pár éven belül elterjed annyira a a WifiDirect, hogy lehessen használni, de most még nem az sajnos. nem olyan régen volt pont egy olyan, hogy egy wimo6.1-es HTC-re kellett átzavarni néhány fájlt, nem volt internet a közelben, nem tudtuk ott helyben laptopra kötni, mert az XP nem ismerte fel, így muszáj volt BT-n küldeni. ha szifon vagy wp7 lett volna, akkor az a helyzet megoldhatatlan lett volna. nem arról van szó, hogy ezt tartom modern technológiának, de szinte semmibe nem kerül még támogatni, és eggyel több lehetőséged van. -
Cyberpunk
félisten
válasz
zotyesz66 #107 üzenetére
Való igaz, de jelen esetben egyetlen WP7-es készülék sem kap WP8-at. Szóval ez itt is fail. Hiába magyarázzuk ezt hardveres okokkal. Ettől még egy bőven 100k-s Lumia 900 sem kap. Na ez is fail.
Frissítés ügyileg a szifon áll a legjobban, mondjuk ott nem túl nehéz az évenkénti 1 készülék miatt. -
zotyesz66
őstag
Meg a komplett ökoszisztéma, ahol az OS fejlesztő és a gyártók között érdekellentét van.
Annyira lehetett tudni már a legelején, hogy a "ha újabb rendszert akarsz vegyél új készüléket" elv fog érvényesülni. És érvényesül is, talán a nexusok kivételével. Máshol ha esetleg van is frissítés, sok köszönet nincs benne.
A Dalviktól még használhatók az eszközök, engem mint mezei felhasználót a frissítési nyavalygások sokkal jobban zavarnak. -
Cyberpunk
félisten
Én pont ma éjjel használtam kép küldésre. És nem vagyok isis Miért nehéz ezt felfogni, hogy vannak helyzetek mikor sokkal egyszerűbb ez, mint interneten vacakolni ?
Ha te nem használod akkor az már nem is kell? Ám csak 5"+ telefont tudok magamnak elképzelni. Most mondjam azt, hogy csak ez használható, s minek a kisebb? -
Inarus
addikt
Elhiszem, hogy nem hiányzik mindenkinek a bt fájlküldés (nekem sem), de azért el kéne azt is fogadni, hogy igenis van, akinek kell, illetve azzal sem kéne dobálódzni, hogy van már ezt kiváltó de sokkal ritkább technológia. Azért annak idején sem volt ördöngősség az infra portot a készülékekben meghagyni, mikor még a bluetooth technológia újdonság és exkluzív volt. Jelenleg sokkal elterjedtebb és sokkal több dologgal kompatibilis, mint az nfc, vagy a wifi direkt.
-
Zotya43
csendes tag
Az a HTC nagyon oda ....... :-) Nagyon szép külsöje van hangulatos illetve a wp8 is tökéletesen öszhangba van a külsejével nem tom ki tervezte de minden tisztetem az ővé :-) és remélem most az android megtalàlja végre a verseny tàrsàt :-)
-
sev5g3
csendes tag
Ezek elég jó árak, kíváncsi leszek, itt a németeknél mennyiért dobálják majd. HTC One X-et néztem ki eredetileg, de akkor még várok. Főleg hogy nemsokára jön a Surface is, ha az jól sikerül akkor mégsem Android lesz hanem Surface és WP-os HTC.
-
-
Fireman74
csendes tag
Nem tudom,hogy miért csak video meg képküldésre koncentráltok bt kapcsán?? Én pl. bt-on keresztül lövöm át a zenét az autóm hifijére és úgy hallgatom akár a kedvenc zenéimet vagy akár az internetes rádióadásokat is! Valamint azon keresztül hangosítom ki a hívásaimat is!
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Plazmacucci #97 üzenetére
És miért kell kis fájlokhoz is mobilnet? Amiért fizetni kell. Mert haladni kell a korral aminek a lényege a felesleges pénzköltés?
-
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Cyberpunk #51 üzenetére
"Hahó 2012 van!" Na ezt birom még a fanoktol. Mert 2012-ben már nem illik ingyenesen, gyorsan fájlt küldeni. Ebben viszint tényleg majmolják az iphonet.
Egymás mellett vagyunk közvetlen a társsal, de mobilnet, meg felhő anyámtyukja kell hogy az ő mobilján is meglegyen amit át szeretnék adni. Régebben infrával röhögve, egyszerübben cserélgettünk csenghangokat, telszámokat. Inkább azt fejlesztették volna tovább. De hát ma már az ingyenes dolog nem dívik.(#91) Plazmacucci
A BT. pl. utcán, vagy kisebb, fontos fájloknál jön jol. Filmeket nem telefonon küldözgetünk.
Ha bár, ha nincs valamilyen pc-d, (ami ma már háztartási eszköznek számit) akkor valóban a drágábbik megoldással kell kezelned a nagyobb fájlokat. -
Lall
veterán
válasz
RaveForce #93 üzenetére
Hogyne lenne rá helyettesítő technika. NFC és WiFi idirekt. 3 hozzászólással feljebb írtam. Mikor Ericcson-ék megalkották nem hiszem, hogy arra gondoltak, hogy valaki 50-60 megás videókat meg wav-okat küldözget. Még1x megkérdezem. Toljuk még be a Trabantot vagy vegyünk egy új autót?
-
válasz
RaveForce #93 üzenetére
Azért azt az életképet, hogy egymástól két méterre lévő emberek videót és képet küldenek egymásnak BT-n, max általános isiben tudom elképzelni. Egyszerűen ritka az a helyzet amikor ez szükséges. Aki meg a letorrentezett sorozatot akarja BT-vel küldözgetni a másiknak, hát azok meg is érdemlik
-
-
Lall
veterán
válasz
#16820480 #89 üzenetére
Ja vagy úgy. Akkor ha mindenki Trabanttal jár járjak én is azzal? Valljuk be, nem a bt-é (Trabanté) a jövő.
Félreértés ne essék, egyelőre nekem sincs ilyen cuccom, valószínű idén lesz, de minden egyes fileküldés témánál ezt az elavult technológiát felhozni már kicst unalmas.
-
törölt tag
a net elérés az egy dolog, de mondjuk ha át akarsz küldeni egy reálisabb árú netkapcsolattal mondjuk 10 fotót, vagy egy videót, akkor az mekkora adatmennyiséget használ el? ilyen 8-10-12mpx méretű képeknél darabja már pár mega, egy videóról ne is beszéljünk mondjuk ha csak 480p, már akkor is. volt már olyan is, hogy néhány wav fájlt kellett átküldeni, az sem kis méretű általában.
ha esetleg roamingolsz éppen, akkor megint nem nagyon játszik a mobilnet... -
catroot
veterán
-
RaveForce
veterán
igen persze. Lumia 900 hivatalos magyar 2 éves garival hülyeboltban 180K, asszem ezzel mindent elmondtam, nemkell itt fölöslegesen reménykedni, mert csak pofáncsattanás lesz..
-
nobela
senior tag
Nem értelek... amelyik csempe nem kell azt kinyírod.
A SkyDrive meg egy baromi jó dolog: bárhonnan elérem a fájljaimat, ráadásul a dokumentumokat bárhol, bármikor "on the fly" szerkeszthetem is. Egy OKOS telefon nálam erre való. Ennek semmi köze semmiféle közösségi oldalakhoz...
-
Einstvan
aktív tag
-
Einstvan
aktív tag
Nem tom jol értem e... a WP rendszerrel milyen fájl küldési lehetöség van egy másik, mongyuk android mobilra?
-
catroot
veterán
válasz
callmeakos #68 üzenetére
Hát sajnos ez így van.
-
Neurotoxin
őstag
Tetszetős a Nokia, persze nem sárgában. Azt hittem először az első kép láttán a másodikra, hogy a HTC lemásolta a Nokia designját.
-
=Mentor=
őstag
Én 150-170 ezer környékére saccoltam volna a Nokia Lumia 920 itthoni nyitóárát... Majd meglátjuk.
-
Bazijoe73
senior tag
Hát ha ilyen ára lessz a 920 nak akkor az a legjobb ár érték arány a mostani piacon! És ilyenbe kéne gondolkodni csakhát nem megy rajat az IGO
-
Tigerclaw
nagyúr
Magyarisztánban kizárt, hogy ilyen áron kerüljenek a boltokba. Gazdag országban olcsó áron, a koldusok országában meg magas áron. Ebben van logika, nem?
-
catroot
veterán
válasz
callmeakos #62 üzenetére
Azért hamarabb keresik meg azt az összeget az ottaniak, mintha átszámítva itthon kellene.
-
SPY0817
aktív tag
Az egyetlen probléma a magyar piacon a baromi magas 27% áfa.. ez az egyetlen necces tényező ami miatt nem ennyibe fog kerülni nem tudom ott mennyi de gyanítom egy +10%-kal fog emiatt nőni (áfa különösmód..)
Nagyon várom már a WP8as telefonokat Nokia felé húzok de a HTC meg nagyon jó árban indul ahogy nézem..
-
válasz
blackmajesty #61 üzenetére
De ez kizárt. 120 reálisabb magyar piacon.
-
callmeakos
veterán
Azért az a 400 font az angoloknak is meredek egyszerre
-
blackmajesty
aktív tag
Ha itthon is 80ezer lesz a 8S nyitóára akkor még nagyobb az esélye, hogy ezt akarom.
-
flori92
csendes tag
Szerintem ez a két HTC csúnya.
-
leslie_smith
aktív tag
Jó árak és jó telók,de itthon biztos drágább lesz.
-
=WiNTeR=
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Másnak meg nem elég. Vagy ha nincs, akkor legyen minimum 64GB tárhely + felhő. Ez lenne a fair.
Hát azért a bt az mondjuk elég alap dolog, ha mondjuk valami videót vagy valamit akarnál átküldeni egy havernak. De nem megy mert nem tudja.
de fellököm dropboxra, azt a neten hozzáfér.
Eléggé bizarr lenne.
Na mindegy hagyjuk, a lényeg hogy mindenben van hiba, mint az iOS6-os fiaskó is.
Egyébként én mindegyiket utálom, az én szívem csücske a Maemo 5 volt, a jó kis N900-al. Nagy kár érte, hogy beáldozták.
-
zord01
senior tag
Srácok most komolyan... lesz ma MA! TV??
-
Misály
addikt
válasz
Cyberpunk #51 üzenetére
Gyakorlo rendszermernokkent tenyleg nehez leszarni a Dalvik-ot, szurja a szememet egy ekkora bagatell eroforraszabalo hulladek ami kurvara jo hatassal van az uzemidore....
BT-s filekuldes, memkari, mi jon meg? Ezt az N95 is tudta.... N8-am is tudja, azon se hasznalom... Mivel nekem eleg a beepitett tarhely es nem minden gyarto sporol vele
-
raper
senior tag
Ezért az összegért még sárgában is elfogadnám a 920-ast.
-
Cyberpunk
félisten
Jaj szard már le azt a fos dalvik-ot, max az szopik vele aki fejleszteni akar rá. egy usernek aztán meg holt mindegy ezt elhiheted.
Az meg kérlek alapvető dolog, mint a bt-s fájlküldés. Hahó 2012 van!
Jó mondják a fanboyok erre az még csak béta. Akkor meg minden 4.0-nál régebbi Android is béta.
-
törölt tag
2 wines telóm is volt qtek8020/htc/ meg htc touch pro 2 és soha semmi gondom nem volt a winnel. Nagyon várom már a win8as készülékeket.
-
scyllarus
veterán
"Na te pont az vagy aki nem is androidot max a galaxy minit használta, és azóta hiszi hogy gagyi.
Razr is van kevlárral, htc is gyárt jókat.Aztán meg a müanyag nem mindig jelent gagyit.Nekem sose volt baj hogy a zte blade müanyag, nem csúszkált, nem annyira karcolódós fajta." Ezt írta a kolléga.
Erre mindenki nekiesett, hogy hol kap 50k-ért felső kategóriás telót, meghogy az MTK milyen sz.r.
Csak azt nem értem, hol írt 50k-ról, és a Razr-ben, a htc-kben vagy a Blade-ben van MTK chipset? Mert egyikben sem rémlik. (Szerk. megtaláltam, később írta, csak mindenki erre a hsz-ra válaszolt)
Te meg egyébként sem vagy objektív, rémlik pár hsz-od, Régen is csak a Nokiát istenítetted, holott a droid a Symbianhoz képest atomstabil. Pedig az nem használ(t) Dalvikot. Egyéb szempontokról nem is szólva. Most persze a WP a csoda. Neked mindegy, csak a finnek csinálják
Egyébként én is elgondolkoztam a WP8-on. Maguk a telók szépek, az OS-en is sokat csiszoltak pár nekem fontos dolgon. Csak a kinézete még mindig rohadtul unalmas...
De a két kistesó gondolkodóba ejtett (8S ill. 820) -
Cyberpunk
félisten
Oké, de drágább droidból is több megy el, mint a komplett WP7-es palettából.
Ez nem csak a marketing miatt van így, hiszen a Liumiáknak olyan reklámkampányuk volt, hogy még a csapból is az fojt.
Most talán majd a WP8-al javul a helyzet, én is várom. S végre lesznek olyan funkciók is, amit egy S60-as Symbian is tudott évekkel ez előtt.
Misály: de köszöni szépen ettől még jól van, s elégé használható. Nem beszélve a fenti dolgokról is. Mint memóriakártyás bővíthetőség stb.. Szép teljesítmény egy "hulladék" OS-től nem?
-
-
Cyberpunk
félisten
Érthető, s logikus lépés.
Misály: nono azért ne essünk túlzásba. Hulladék,
el vagy te tévelyegve rendesen...
-
zord01
senior tag
válasz
blade zte #27 üzenetére
Hát az OIS ilyen elvileg, meg az új, kesztyűben is birizgálható képernyő...
Azért mondtam, hogy MÉG nem tud ilyent Droidos készülék, mert ez vas függő nem OS függő, szóval könnyen lehet, hogy a következő generációs droid vasakban ez is benne lesz, de akkor azok is drágábbak lennének.
Amúgy egy WP-s telónál nem csak a hardvert, a szoftvert is meg kell fizetned, míg az android ugyen free. Elvileg nem fizetnek utána licence-t, vagy csak valami nagyon keveset, az MS meg zsebeli be a Zsét, tehát ez is drágítja a WP-s cuccokat, nem csak a hardver.
Nem tudja valaki, lesz ma Mobilaréna TV? Esetleg pont egy Lumiávaaaaaaal??
-
margithid
veterán
A kisebbik HTC ára jónak tünik, kár, hogy megfogadtam 50k Ft felett nem veszek már telefont
-
Xaels
félisten
Nem akarok senkit elkeseríteni, de semmi esélye nincs, hogy nálunk ilyen jó árban legyen a Nokia. A Lumia800-at sem kapod meg alap előfizetéssel 100 alatt.
Viszont a HTC árai elég reálisak, csak nálunk se kerüljön sokkal többe a 8S és akkor párom L800-át cserélni fogjuk.
-
ThePlayer
tag
Ahogy a Honi Királyi szolgáltatókat ismerjük, nem lesznek olyan áron mint akár csak Ausztriába. Példaként ott az iPhone5. 40ezerrel olcsóbb Németországba mint itthon úgyhogy annyira nem vagyok optimista
-
blade zte
őstag
Na te pont az vagy aki nem is androidot max a galaxy minit használta, és azóta hiszi hogy gagyi.
Razr is van kevlárral, htc is gyárt jókat.Aztán meg a müanyag nem mindig jelent gagyit.Nekem sose volt baj hogy a zte blade müanyag, nem csúszkált, nem annyira karcolódós fajta.zord001:mondj valamit amit ne tudna.
-
Polllen
félisten
Kar, h 4" alatt nincs egyelőre mobil.
Bár egy 80k-s 4"-s nokiaval is ki tudnék egyezni.
-
blade zte
őstag
Váh az nekik kedvezményes, hogy 2 magot 1 gb ramot 120-ezerért adnak?Iphone dezsavü
Az android berkekben alsókategóriás teló a htc-nél meg 80 ezerért számít alacsonynak.(és igen van 50-ezerért 2 mag mtk 6577-el -
Hatvan9
senior tag
Szerintem drágább lesz de meg is éri.
-
lenny86
csendes tag
Remélem itt angliában is megkapom 350 font körül a 920-at...az jó vétel lenne nagyon.
A HTC 8S nagyon szép de nem tud valami sokat.
-
Én is csak csatlakozni tudok az álmélkodókhoz. Ez nagyon jó ár!
-
Alwares
aktív tag
A Lumia 800 is végül olcsóbb lett itthon mint amiket az első pletykákban mondtak, 130k-ért a 920 nagyon jó vétel lenne. Annyiért már nem nagyon filloznék csak a pénzt gyűjtögetném rá
-
l!nk87
aktív tag
A legnagyobb kérdés a hazai árazás, amivel mint mindennel általában, itt is elfognak szállni, de ha a kistesók ilyen áron kerülnek a boltokba, még novemberben újítok egyet
-
GALARDO
addikt
123 000!
Remélem itthon nem szállnak el az árakkal, ennyiért best buy.
-
PetX
aktív tag
Nekem a HTC kinézetre sokkal barátságosabb.
-
zord01
senior tag
Hát, ha a Nokia 920 ára itthon 130k alatt lesz, akkor best buy. Csak nekem nagy, és nem tetszik a dizájna, de akkor ezek szerinte a 820 meg még olcsóbb is lesz, mint a mire számítottam, szóval ha a WP8 elnyeri a tetszésem, akkor NO QUESTION...
-
FRENK1988
veterán
Hoppá. A Nokia nagyon jó áron nyitott. Ha ennyi lesz itt is megveszem
-
Baroc
tag
válasz
Valentino K. #8 üzenetére
én is ettől tartok, ennyiért instantget lenne a nokia
-
littlelion21
addikt
A 820 - itthoni - árára kíváncsi lennék...
-
Valentino K.
senior tag
Óóó én attól nem félek hogy itt mérsékelt árak lesznek
-
törölt tag
Toaboa
jó lesz az Taobao-nak is
egyébként ez kicsit fura, mert a taobao.com az nem olyan webáruház, hanem inkább ilyen ebay jellegű magánkereskedők vannak fent, illetve kisebb boltok. ettől függetlenül viszont nem rossz ár érte! -
tjb007
nagyúr
Ha a 8S ára itthon is 80e forint lenne annak nagyon tudnék örülni de a 920 ára nagyon rendben van, főleg, hogy ennyiért jár mellé a vezetékmentes töltő is.
Nálunk várhatóan sajnos nem lesz ennyiére mérsékelt ára egyiknek sem. -
A csomagára sem rossz a nokiának..mondjuk kell is az agresszív árazás, ha a wp előrébb akar kapaszkodni.
Várom az itthoni árakat, főleg a kis htc-t!
-
Tóni bácsi
csendes tag
Irány Honkong!
Kíváncsi leszek itthon mennyi lesz a 920.
-
HawerKing
őstag
A nokia feketebe meferi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest