Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Főleg, hogy kenheti a hajára a 4 ms-el gyorsabb monitort, ha a netje meg mondjuk 10-50 ms pluszban van a "lassabb" monitoros ellenfelével szemben (ami ráadásul sosem állandó)... Ez egy tipikus kifogás alap csak, semmi más. Erre szépen rá lehet fogni, hogy de én azért vagyok szarabb, mert a másiknak jobb cucca van...
Sose felejtem el amikor anno LAN partikon "aláztuk" a félmillás cuccokkal bevonuló arcokat egy 50.000 Ft-os géppel, meg egy 500 Ft-os Logitech bill. egér párossal (mondjuk én csóró voltam, mint az állat
), azokat a hisztiket sose felejtem el, volt aki összetörte a billentyűzetét... Azóta mondjuk eltelt 10-15 év, családos ember lettem, most már egy vemhes csiga is jobban játszik nálam. Már csak golyófogónak lépek fel évente egyszer-kétszer online játszani, kicsit nosztalgiázni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azokat a hisztiket sose felejtem el, volt aki összetörte a billentyűzetét... Azóta mondjuk eltelt 10-15 év, családos ember lettem, most már egy vemhes csiga is jobban játszik nálam. Már csak golyófogónak lépek fel évente egyszer-kétszer online játszani, kicsit nosztalgiázni.