Új hozzászólás Aktív témák
-
dami
tag
Múlt héten véletlenül észre vettem, hogy itt ( Németország ) a Media Markt forgalmazza, aztán el kezdtem kicsit tanulmányozni online forrásokból vajon milyen lehet, és ellentétben az itt olvasott hozzászólásokból, a tesztelők, illetve bemutató videókban mindenki pozitív véleménnyel van a készülékről, talán egy videót találtam, ahol kimondja egy srác nem látja indokoltnak a majd 1000 euro-s felárat a P20 Pro-hoz képest.
Mivel az előző telefonomnak ( Lumigon T3 ) nem hogy csökkent volna az ára ( itt vettem 2 évvel ezelőtt 760 euro-ért ), hanem folyamatosan emelkedett, egy évre rá már 850 euro volt, jelenleg egy új készülék ára 1100-1200 euro között mozog, szóval mivel ilyen jól tartja az árát, el lehet adni 600-700 euro között használtan, és úgy voltam vele, hogy bele vágok ebbe az RS-be, de sajnos az összeset eladták mire oda jutottam, hogy veszek egyet, 3 nap alatt megvették az összeset, 6 darab volt az egész Bayern tartományra, és megkérdeztem, nem e lehetne rendelni, de nem választ kaptam, mert erősen limitált készülék. Le is mondtam róla, de van itt Saturn is ugyebár, igaz 95 km-re, de sebaj itt lehet haladni az autópályákon, pénteken még láttam a honlapjukon, hogy forgalmazzák, és úgy voltam vele, ha hétfőn is kint lesz, akkor megveszem, és kint volt. Elmentem, és megrendeltem, a 2 darabos készletükből egyet, és szerdán délután már meg is kaptam az email-t, hogy mehetek a készülékért, csütörtökön átvettem, és most gyűjtöm a tapasztalatokat, nyilván én se tudom épp észérvekkel megmagyarázni ezt az árat, 1699 euro a 256 gb-os verzió, de nem is érdekel, és nem is akarom, mert nagyon tetszik a készülék, már a kicsomagolás is lázba hozott, mondjuk azt fukar dolognak tartom, hogy nem adták hozzá a vezeték nélküli töltőpadot, de jelenleg ennyi az összes negatív dolog, amit elmondhatok.
Bizonyára sokan most hülyének tartanak, pláne az ájfónosok, bár én meg ájfont nem vennék, semmi pénzért, de nincs ezzel gond, barátaim közül is, akikkel eddig megosztottam a hírt, 2-en "te nem vagy normális" 3-an meg "baszki jól tetted, gratula" véleménnyel voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest