Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz Blyan #100 üzenetére

Meg a felhőszolgáltatás töltögetés baromira szívja az akkut is/mobilinternetet, külföldön nyaraláson szoktam legtöbbet használni a fényképezőt, videót, mp3 zenéket, offline térképet, ott nem baj ha karin vannak a dolgok, nem felhőben.Egyébként meg lehet lenni 16 GB-on is, de ahhoz nem árt 20-30 GB/hó-os mobilnet, de azzal az a baj, ha mindig mindent a felhőből, netről töltesz le pl. on-line térképeket, saját zenéket ami szeretsz , az eléggé fogyasztja az akkut, akkor azon kellett volna javítani, bár akkor is kell törölgetni azért. Lásd Spotify használata vagy sima mp3 zenelejtászás, ég és föld a különbség üzemidőben a kettő között, plusz mobilinternet forgalmat is taccsra vágja azért.

Én pl. ezért szeretem jobban az offline térképeket tárolni a telón, minek terhelni az akkut a folyamatos lettöltögetéssel. Pl. Waze a WP-s telón a gyári ingyenes offline térképeket használja, csak a forgalmi adatokat tölti le a netről. Szerintem így optimálizáltabb az egész dolog. De veszik így is veszik mint a cukrot a 16 GB-osat és még külföldön is az fogy a legjobban, érdekes módon, tök mindegy mit csinálnak, mert divattermék, maga a tudás, a haszálhatóság már kevésbé lett fontos: [link]

És honnan tudja az Apple, vagy bárki, hogy hirtelen lemegy a 4K tévék/ monitorok ára kb. full HD TV árára és akár most ez lesz karácsonykor a slágertermék?

Új hozzászólás Aktív témák