- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #49 üzenetére
"Elhitték sokan azt, amit az utolsó mondatodban írtál, a valóság meg az, hogy erre semmi esély."
Nem azt írtam, hogy leváltják alaptopokat. Hanem a notik saját terepén ~12-14 col vesznek el részesedést a tabletek.
Hype időszak elmúlt, de sokan rá fonak jönni akik tepsifont használnak táblagép helyett, hogy 2-3 col is számít.
Azért egy tablet jó prezentációs eszköz, zenészeknek hasznos kontroller. Fiatalos, nem unalmas hétköznapi dolog még, van egy fílingje. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Jim Tonic #45 üzenetére
Netbook-ok helyét átvette a tablet. (ez természetes is, a netbook-ok idejében nem voltak ilyen teljesítményű energia hatékony processzorok mint ami ma van a táblagépekben. Sok app készült tablet-ekre, és az os-eik használhatósága is finomodott)
Lassan a notebook-októl is lopják az életteret. -
zoltanz
nagyúr
Nekem attól függ van-e tablet-em, hogy mennyit kell utaznom a munkám miatt.
Az is igaz ma már a telefonok sokkal használhatóbbak és gyorsabbak mint pár éve. -
zoltanz
nagyúr
Múltkor hallottam 2 tini beszélgetett a tepisfonokról. Azt mondja ez egyik, nekem azért kell a nagy kijelző,mert az olyan felnőt méret, nem gyerekes, játéktelefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest