- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
a hagyományos IceQ hűtés egyre kevésbé képes egyszerre csendesen és hatékonyan lehűteni
A 4870-et lehűtötte az iceq4, a 6850 meg kevesebbet fogyaszt mint az, tehát ezt is el kellene bírnia. Én inkább azt sejtem hogy drága volt gyártani azt a hűtőt a kis darabszám miatt, ez az iceqx a burkolaton kívül nagyon hasonlít más gyártók hűtésére, és mivel azokat nagyobb darabszámban gyártják olcsóbb. A burkolat meg nem hiszem hogy nagy összeg, főleg hogy a többin is van csak más színben. -
lsc
nagyúr
Ismerem az iceq3-4-et, volt nekem is, ez nem olyan, ennyi. Végülis az amd 111xx kártyákra is rakhatnák az iceq3-at.
Gyakorlatilag "elég lett volna" az, ha a HIS a gyári 6950-en lecseréli a fekete burkolatot egy UV-reagens saját gyártású burokra, és akkor meg lett volna a hagyományos IceQ hűtés
Akkor meg az nem tetszett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest