- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega7plusz
tag
válasz
tamasas0913 #1366 üzenetére
Az tényleg nem rossz. Össze-vissza keverem már őket, most láttam, hogy ebben is nagy az akku. Nem igazán látok más alternatívát, legfeljebb a Xiaomi S2, de arról meg pár napja olvastam, hogy a xiaomi teleszórja reklámokkal az alsó kategóriás telefonjait. Szóval ma meg lesz rendelve a Meizu..
-
Omega7plusz
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Azt hiszem, ma elszánom magam. Nekem egyébként több, mint amire szükségem van, ezért gondoltam pl. az Asus zenfone 4 max-ra, ami jóval kevesebbet tud, viszont üzemidőben jobb. De az ára ennek jóval vonzóbb, és volt már a kezemben (kikapcsolt állapotban), egyáltalán nem tűnik rossznak a minősége. Az androidot meg úgysem ismerem, egyik UI-val sem, szóval azt hiszem mindegy, melyiket kell megtanulnom. -
Omega7plusz
tag
Már olyan sok rosszat írtatok róla... Egyáltalán meg merjem rendelni, vagy vegyek egy moto e4-et? Vagy g5-öt? Esetleg egy Cubot? Xiaomi S2, Redmi 6? Asus zenfone 4 max?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest