- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasas0913
tag
válasz
Omega7plusz #1365 üzenetére
Nézd. Nekem nem túl sok nyomkodással, de jó pár hívással 3 napig elvolt a telefon egy töltéssel. Annyira nem rossz ez.
-
Sógi
addikt
válasz
Omega7plusz #1349 üzenetére
Teljesen jó a telefon! Ár/érték arány és középkategória bajnok!
Aki ennyiért többet szeretne, az ne vegye meg
Teljesen megfelel a mindennapi használatba, elégedett vagyok vele, bár voltak fenntartásaim, hogy majd bakizik sokat menet közben/napi használat során, de nem! Kellemes csalódás és ezt mondom úgy, hogy előtte iphone 7 plust használtam!
Persze írhatnám, hogy számomra mi az a pár elenyésző negatív dolog, ami nem tetszik, de minek?
Ennyiért nagyon is tetszik -
dvids
aktív tag
válasz
Omega7plusz #1351 üzenetére
Sokan vagyunk teljesen elégedettek a telefonnal, csak nyilván az ember ezt nem harsogja állandóan, különösen ha valaki másnak meg valami gondja akad.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Omega7plusz #1349 üzenetére
Szerintem abból a sok "rosszból" próbáld meg kiszűrni azt ami valóban lényeges. Nagyon sokan hibának minősítenek olyanokat, hogy az előző telefonján valami "ott" jelent meg, most meg "itt", vagy eddig kék volt most meg zöld. Szerintem összességében ez egy tök jó kis készülék, a fontosabb funkciók mind jól működnek. Egyedül a flyme az amivel én nehezen tudnék megbarátkozni, de nem nekem kell hanem a feleségemnek, neki meg korábban emiu volt, így nem annyira barátságtalan. Szóval ennyi pénzért meg aztán végképp bestbuy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest