- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
Beleolvastam a redmi 6 topicba...természetesen ott a redmit istenítik.
Mosolyogtam is egy válaszra mert valaki megemlítette a M6 note telót: erre az válaszolták hogy az Ő MediaTek Helio P22 procijuk 12nm gyártástecnológiájuk annyival kevesebbet eszik hogy a Meizu snapdrgon 625 14nm pocitól, plusz a egy picivel kisebb a kijelzőjük ezért behozza a 3000mah vs 4000mah aksi elmaradást.
Plusz annyival gördülékenyebb a xiaomi rendszere hogy bőven jobb mint a miezu.na mindegy, számomra csak a gördülékenyebb rendszer hihető...Aksis dologban már nem hiszek...
Nekem továbbra is előny a 400ppi körüli kijelző, a fényképező fényerőssége és érzékelő mérete, az egy darab fizikai gomb, a gyorstöltés. Plusz továbbra is olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest