Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Stauffenberg #76 üzenetére
Ezért is látok rá komoly esélyt, hogy ennek ellenére megkapja. (legalábbis erősen bízom benne).
Csak ha nem írom le, hogy "tudom, hogy nincs benne a béta programban", akkor az első hsz az lett volna, hogy "de hát nincs is benne a béta programban". lásd, hiába írtam, hogy nem támogatott, 2.hsz-ben jött a támogatási időszak lista.
-
BiP
nagyúr
(#73) janeszgol + (#74) Obyboy: Igen, az.
Erre írtam, hogy hivatalosan már nem támogatott, ill. a bétaprogramba se került már bele, viszont bízom benne, hogy ettől függetlenül még megkapja. Technikai akadálya nem lenne.Ha esetleg mégsem jön, akkor mégis belevágok a ROM-olgatásba. Mert CM-et biztos csinálnak rá. (meg ahogy néztem, sok egyéb rom is van 6.0-sból, biztos ezeket is frissítik majd 7-esre). Szóval arra az esetre, ha mégsem jön rá, lenne opcióm.
-
BiP
nagyúr
válasz
janeszgol #71 üzenetére
Mondjuk ott az apple kézben tudja tartani, hogy melyik készülékre mi jön.
Erre csak ráadás a frissítési hajlandóság is, de amúgysincs probléma azzal, hogy x-y gyártó nem engedi a főverziófrissítést, csak hogy vedd meg az új modelljüket.Én pont ezért vettem pár hete Nexust (5). (no meg azért, mert a céges Sony tele volt minden szeméttel, akkor már inkább stock android, romolgatni meg nem akarok. Még csak fél éve van androidom, lövésem sincs róla, hogy kell, de amúgysem akarok macerázni.).
És bár az N bétaprogramban nincs benne, eléggé valószínű, hogy a 7-es még jönni fog rá, még ha hivatalosan le is járt a támogatás rá. (a Google csak nem megy szembe a saját filozófiájával). -
BiP
nagyúr
válasz
Stauffenberg #49 üzenetére
Vagy lehetne Vaniliás karika. Az önmagában egy O
De én is valami orange-ra tippelnék. -
BiP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest