- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #56 üzenetére
A legkedvencebb telefonjaimon 4.1 fut.
Szóval ezt a szöveget írd át 4.1-re (és a nevemre is), mentsd le, majd posztolgasd az Android O után.
Amúgy igazad van, helyes a meglátásod. A Google mostanában kezd el sírdogálni emiatt, kíváncsi vagyok mikortól fog szankcionálni is. (Amerikában is vizsgálják a készülékek frissítéseinek elmulasztását. 2013-nál járnak.) Ha büntetni kellene, én a Samsungot büntetném meg azért, amiért a Note 3-ra nem adta ki sem az 5.1.1-et, sem a 6.0-át.Az Android verziókat sokan csak késve használták (és nem elhanyagolható csoport meg alig valamelyiket), míg iOS-nél alig találkozol olyan emberrel, aki kihagyta volna valamelyik iOS verziót.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
szupermacs #65 üzenetére
Időnként előjönnek ezzel a buta dumákkal, hogy "Gondolom te még a Win7-et használod".
-
laci_csk
senior tag
válasz
szupermacs #65 üzenetére
+1
En is a frissiteseket manualisan teszem fol, amit es amikor akarom. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Én meg nem értem ezt az állandó nyavajgást azon, hogy jönnek a fejlesztések. Nem a Google tehet arról, hogy a gyártók magasról szarnak a vásárlóikra és nem adják ki a frissítéseket 1 - 1,5 év után (de sokszor még addig sem), amit zárt bootloaderrel fejelnek meg.
Gondolom te a Windowst is letiltod a frissítések telepítéséről és 6 évvel ezelőtti verziót futtatsz csak azért, mert másoknál is előfordul...
(#52) Edenyke: Mivel a turrón egy nugát alapú desszert.
-
totron
addikt
válasz
szupermacs #56 üzenetére
Én meg azt sem tudom mik az érdemi változások verziónként. Nekiugranék egyszer az elolvasásának, de sehol nem találok hype és sallangok nélküli magyar csokorbaszedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest