Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • prolad

  őstag

  Ígéretes, bár a kis akkun nagy eséllyel el fog csúszni. Designban sokat lépett előre.
  Megnézném mit tud a Moto a Fold formatermével. Menő a kagylódizájn de sok gyakorlati haszna nincs.

 • sohajda90

  tag

  válasz prolad #1 üzenetére

  Ízlések és pofonok, nekem nagy csalódás, hogy ennyire átment Z Flip klónba, holott pont az volt a jó, hogy két eléggé különböző készülék volt a választási lehetőség ebben a formában.

  A Razr nem tudott megállni félig nyitott állapotban, hogy ergó "tri-pod"-ként lehessen használni, mint a Z Flip-et, cserébe teljesen síkra zárt csukott állapotban, és a kijelző plasztik mivoltából (természetesen a Z Flip is plasztik, de ott nyomatják ezt a "hajlítható üveg bevonatot", ami miatt nem lehet úgy meghajtani, mint a Razr és Razr 5G-ben) és a hinge kialakításból adódóan, 3 kisebb gyűrődés volt rajta, ami aktív kijelzővel sokkal kevésbé volt látható, mint a Z Flip hangsúlyos egyetlen gyűrődésmintája. Most itt a Moto behódolt a főtrendnek és itt már látható a renderen, hogy teljesen áttértek a Z Flip mintájára. És én mint Z Flip 3 tulaj, hiába néha jó a félig nyitott állapot vidóhíváshoz, ha le akarom tenni magam elé az asztalra, sokkal többet érne, ha nem lenne ekkora hézag a két fél között csukott állapotban, mert zsebretéve minden piszkot magába szív így és néha undorítóan néz ki zsebből elővéve a belső kijelző, pedig azért nem tartok sok "retket" a zsebemben...

  [ Szerkesztve ]

 • prolad

  őstag

  válasz sohajda90 #2 üzenetére

  Értem mit akartak az eredeti dizájnnal, de elég hülyén nézett ki az a sok felesleges terület. Ez kevésbé egyedi, de praktikus.
  Az üvegnek nincs jelentősége ebből a szempontból, mert a bevonat nem a felső réteg. És nem a védelem miatt használták, hanem a jobb fényáteresztés miatt. Hajlítani pedig elvileg ugyanúgy lehet, lásd az Oppo megoldását, mintha abban is lenne UTG. Csak a Samsumg ragaszkodik a saját hinge megoldásához a korlátlan állíthatósággal és a kefékkel. Valamit valamiért.
  Az tény, hogy a Moto megoldásánál kevésbé szembetűnő a mélyedés, de hosszabb használat mellett megereszkedhet a kijelző és 2 mélyedésed lesz, ami ugyanannyira feltűnő+zavaróbb tapintásra.

Új hozzászólás Aktív témák