- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Befutott a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélus91
tag
Én a nagyobbiknak Iphone 6 The Big Brother nevet adtam volna
-
akangels
tag
Ilyen ratyi nevet csak a csamcsung használ
-
Forest48
aktív tag
Hát ha ez a kép nem csak egy gyors PS próbálkozás, akkor elég gázosak azok a kávák. Az 5,5-ös kávájának maximum egy picivel szabadna nagyobbnak lenni, mint a 4,7"-é. De itt minden nagyobb
-
callmeakos
veterán
Könyörgöm, jelentsék már be ezt a nyavalyást, ennyit még a Galaxykról se pletykálnak
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Fr0z3n
őstag
Estig még egy 4-5 szifon (vagy ahogy egy tegnapi cikk kommentben olvastam: csimpifon )cikket, lécccí
-
Lacus_84
senior tag
PS a kép, vagy tényleg androidos lesz?
-
azopi74
addikt
Na még hány iphone-os pletykát tud lehozni a mobilarena este 7 előtt? Bele kell húzni, fogytán az idő
-
margithid
veterán
Annyi minden találgatás van, hogy valami csak bejön majd.
A sok felesleges helyen nem csodálkoznék, oldalsó káva se fogja szerintem egy LG G2 szintjét hozni , de apple termékről beszélünk, itt nincs is szükség ilyesmire, a rendszer és a divat eladja majd a készüléket. -
Goblin12
őstag
Ma 19 órakor iPhone6 tapadhat a sok fanatikus.
-
Simi87
senior tag
kizárt hogy ez lesz a neve, ezt még a dzsunkaphone gyártok se ragasztanák fel semmire.
most már tényleg tudni szeretném mennyit kaptok, és kitől? ugyan azok a bértrollok vannak minden Apple hírnél, ez nem lehet véletlen.
-
diabolika
tag
Estig még hány Alma hírt kell elolvasnunk?
Tiszta hülye aki nem normális.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Húúú, de jó ez a kép! Remélem ilyenek lesznek, mert így semmi ingerenciám nem lesz pénzt költeni reá. (Na ebből is láccik, hogy milyen felületes vagyok. Acsudába.)
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
BE4GLE
aktív tag
Ennek még mindig több értelme van, mint a 4,7-est mininek hívni.
Redmi Note 9 Pro
-
CloZee
aktív tag
Napi nulla információtartalmú random fórumokon felbukkanó, hiteles forrásnak beállított híreinket hallották.
-
sz3lim
tag
Szerintem értelmesebb lenne az iPhone 6 Pro elnevezés.
-
halkow
őstag
mért nem note
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
M5Norbi
őstag
Nekem nagyon fura lenne ha csak a kisebbiket mutatnák be.
A nagyobbnak szerveznek még egy bemutatót? Nem lenne ciki azt mondani hogy bocs de még nincs kész? (mégha nem is az ő hibájuk)Inkább gondolnám hogy bemutatják de csak egyszerűen későbbtől lesz elérhető.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
razokonez
csendes tag
Dübörög és robog a HYPE-vonat! Holnap légyszi olyan videót dobjatok már ki, hogy "Ilyen lehet a következő iPhone!"!!!!
kz
-
Cyberpunk
félisten
Igazi semmit mondó név. Jobs tutira nem menne ebbe bele.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GeorgeV
aktív tag
iPhone Air jobb lett volna névnek.
-
törölt tag
Plus? Komolyan? Nagyon prémium.
-
lolal
senior tag
Amióta megboldogult Jobs bácsi nincs a cégnél.... hogy is mondjam, eléggé fejetlen döntéseket képes hozni az Apple. Nekem is almám van. Szeretem, nagyon mert ezen még érezni a Jobs féle egyediséget ( 4S ) . Szegény halála után úgy érzem az Apple dizájnban és kinézetben próbál néha egy-egy androidos gyártótól ötleteket másolni. Az egész iOS 7 -es eléggé android dizájn, ez a "elviekben" lekerekített sarkú szappantartó iphone6 4,7 hüvelykes kijelzővel meg már egyenesen valami "samu árnyék " . Lehet, én látom, rosszul javítsatok ki
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
-
Nigér
őstag
i(megmáanövésben)Phone..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest