- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Jelenleg 99 EUR-ért árusítják ki Skagen webshopban. A drága helyet átvette a Falster 3.
-
törölt tag
Nekem pont a sima fekete jön be leginkább a sárga mutatóval. Mivel sportra is kellene, így a bőr szíj amúgy sem nagyon lenne opció. De a simát is csak ennél drágábban láttam ebay-en, ilyen refurb meg használt példányokat is akár. Ezért meg sem néztem az új árát, mert azt hittem simán lesz vagy 80-90 ezer.
-
Alg
veterán
67k a sima, a premium az 100k (nekem az ezüst-sötétbarna premium tetszik).
Amazonon(DE) gyorsan megnézve ~180EUR(60k)-ról indul a sima, 280EUR(90k)-ról a premium.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Stanbacsi
tag
Hát.. nem valami szép. Ez 110? Akkor már inkább egy Gear S3.
-
Alg
veterán
Az ilyenekből most nekem a Vivomove jön be legjobban
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
törölt tag
Nagyon szép a sajtófotókon ez az óra, csak gyanítom a valóságban nem simulna ennyire szépen bele az előlapba, hanem látszódna a panel.
-
RetepNyaraB
veterán
Igen szép kis darab.
De még mindig nem tudnám lecserélni a gyönyörű (khm, 14mm vastag) automatámat egy ilyenre. Pedig igény lenne rá, valahol mélyen 🤗[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Na ez már jól néz ki, valszeg veszek is egyet, ha legalább 1 hétig bírja egy töltéssel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Withings Scanwatch Horizon óra