- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Aktív témák
-
Petro
tag
Nem tudom olvasták-e az illetékesek anno, ezért megkérdezem újra, hátha átsiklottak akkor felette a nagy hajtásban. [link]
-
Petro
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy nem lenne kedvetek írni egy cikket a Prohardver történetéről, a kezdetektől - napjainkig? Amolyan képekkel illusztrált (milyen volt régen), adatokkal megtűzdelt, sztorizgatósra gondoltam, amiből kiderül milyen utat járt be az oldal mire eljutott idáig.
Én szívesen olvasnék erről és gondolom vannak még így páran a napi 50.000látogatóból.
-
Petro
tag
Az oldal szerkezete nekem tetszik, semmi kivetnivalón nincs vele. Nyilván egy ideig még szokatlan lesz, ahogyan az előző váltásnál is az volt, de szerintem ez csak javára vált az oldalnak.
Amik viszont nem tetszenek azok a fórumban a színek, jobban mondva nem is a színek hanem, hogy vakít az oldal. Ezt azután mondom, hogy végigolvastam egyhuzamban 330 hozzászólást és majd kifolyik a szemem.
A PH fórumban az volt az egyik legjobb hogy kellemes volt olvasni, huzamos ideig is, ellentétben mondjuk az sg-vel (meg ugye a PH színvonalasbb is)
Mindent összevetve az a véleményem, hogy nem kellett csalódnom a Ph-ban és ha az olvashatóságon javítotok szuper lesz az oldal.
mod.:
Hehe szinte ugyan azt írtuk Ren hoek kollégával, pedig nem beszéltünk össze
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest