- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
kulerr
őstag
...pont azért nem írok konkrétumot h ne az legyen h az én vagy egyesek szájíze szerint legyen. Már nagyon sokan írták, alapvetően nem a kinézettel hanem a színösszeállításal lehet a legnagyob baj, ez ellen nem tudok-tudunk mit tenni és konkrétabban nem is lehet megfogalmazni.
Azért nem tudjuk olvasni mert rettenetesen zavarja a szemünket.(#1743) Racecam Isten lássa lelkem nem kötekedésképpen, de ennek az "elenyésző kisebbségnek" így eléggé "elfogadható veszteség" szaga van ebben a beszélgetésben már...viszont őszintén remélem h tudtok - azoknak akiknek nem bírják a szemük ezt a verziót - "kisebbségnek" is alternatívát kínálni.
-
kulerr
őstag
Ez a vita meddő sajnos fiúk. A normális építő, és főleg tanácsot adni próbáló kritikákra nem válaszoltok többségében, azzal együtt h tudom nem lehet mindegyikre, de a számotokra sértő durvábbra szinte azonnal reagáltok.
Nem lehetne ezt a tendenciát megfordítani?,mert lehet pont a fenti okok miatt durvulnak el a postok.
Számtalanszor jeleztem én is a problémát , de akkor ne egy olvasót nézzünk.
Azon túlmenően h nincs demokrácia...oké... de ha már említésre került gondolom rendelkezésetekre áll az eszköz arra h az oldal látogatottságát nézzétek.(és itt nem e pillanatnyira gondolok...), vagy ha nem, meg lehet ezt tenni.
Persze ezek a dolgok csakis akkor érdekesek ha akarjátok ezt tudni, és ha az eredmény olyan, van-e szándék a változtatásra. Ha valamelyikre nincs a részetekről fogadtatás felesleges erről beszélgetni, tovább megyek felesleges erről fórumot tartani.... -
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
...személy szerint csak a Logoutról tudok fórumozni, és akikkel beszéltem elég jelentős hányada is.
Ha ehhez a PH stíluson-színeken nem akartok változtatni már, legalább a Logouthoz ne nyúljatok PLS.
Sajnos tényleg 15 perc fórumozás után abba kell hagyni, mert iszonyúan fárasztó, és irritáló... -
kulerr
őstag
sajnos igen...De hangsúlyozom nem az összképpel van gondom, az egyáltalán nem lett rossz, hanem az olvashatósággal, főleg ha 5 percnél több időt töltök itt. A színek miatt van ez biztos. Valamit jó lenne csinálni h ne kelljen 5 percenként abbahagynom az olvasást mert kb. annyi idő kezd könnyezni a szemem, és akkor elég gáz olvasni. Gondoljatok pls. az idősebbekre és a szemüvegesekre is
Nem lehetne megkérdezni a többséget itt a PH-n erről (színösszeállítás!) -
kulerr
őstag
Nem lett rossz, csak engem is a világos színek irritálnak...hát kevesebb időt fogok eltölteni mert még könnyezek is..de lehet h csak én öregszem
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest