- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
cucka
addikt
-
cucka
addikt
válasz
B-L-A-C-K #727 üzenetére
Miért most jobb lenne igy ezen a buzis bugyi kék szinen mint feketén?
Szerintem nem gáz a linkek színe, esetleg tényleg lehetne egy árnyalatnyit sötétebb.(#731) Parci
Igen, de amúgy tényleg nem azért írtam, hogy bevágódjak.
A karrier oldalra pedig nézzetek már rá, jelenleg elég gyászos a kinézete. -
cucka
addikt
válasz
B-L-A-C-K #692 üzenetére
Itt nem az oldal minőségével van baj, hanem a betű színnel...
Ja, tehát a betűk színe miatt megy több száz hozzászóláson keresztül a hőbörgés?(#696) Stirlitz
Szerintem nem a webes trend miatt lesz jó az oldal elsősorban. Hanem a használhatósága miatt.
A webes trend azért fontos, mert új látogatókat és hirdetőket elég nehéz szerezni egy olyan oldallal, ami 2002-ben számított modernnek. Minden dizájnváltásnál van egy ilyen topik, ahol dühöngenek meg szaroznak az emberek, ha rajtuk múlna, akkor az egész semmit sem fejlődött volna az utóbbi 8 évben.
Amúgy nekem nincs közöm a Prohardver-hez, cserébe webfejlesztőként dolgozom, láttam már pár weboldalt, ismerem a jellemző hibákat. Szerintem ez az oldal használhatóság, ergonómia tekintetében a csúcskategóriát képviseli a magyar weben, még akkor is, ha esetleg lehetne kicsit sötétebb kék a topikok listázásánál a szöveg színe. (Persze nem hibátlan, soha semmi nem hibátlan, de tényleg nagyon nehezen tudnék belekötni) -
cucka
addikt
Amúgy tetszik, hogy az emberek többsége szarozza az új dizájnt, de még életükben nem terveztek egyetlen weboldalt se, főleg nem olyat, ahol ennyi különféle tartalmat és funkciót kell használható módon kirakni az oldalra, nincsenek tisztában a webes trendekkel, sorolhatnám. (És most nem arról van szó, hogy "ha nem tetszik, csinálj jobbat", hanem hogy attól, mert szokatlan az új megjelenés, még lehet jó és logikus.)
Tulajdonképpen mindegy, emlékszem, pár évvel ezelőtt a most agyondicsért régi dizájn bevezetésénél ugyanez ment.Mod: amúgy a karrier oldal még mindig szét van esve.
-
cucka
addikt
Nekem első blikkre tetszik az új dizájn. A karrier oldal amúgy szétesett, gondolom csak átmenetileg
.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest