- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Aktív témák
-
Malachi
veterán
van, olvass vissza
tegnap óta még most sem sikerült megbarátkoznom ezekkel a fura halvány színekkel
az oldalsávon világos szürke háttéren világos betűk, a linkek a hsz-ekben, az xy válasza xy üzenetére fent is eltűnik a háttéren, nem is értem
ahhoz nem kell designernek vagy website üzemeltetőnek lenni, hogy az ember észrevegye, ha valami egyszerűen gátolja a kényelmes olvasást, felhasználást
a főoldalon meg továbbra is az a SÁRGA, meg fehér háttéren HALVÁNYKÉK betűk, plusz oldalt egy kis VÖRÖSES, bónusznak meg egy LILA rovat egy női magazinban talán oké, de még ha nem is így nézzük, (nyilván nem) egyszerűen csak bántja a szemet és kusza.
vagy nekem rossz a szemem, vagy nektek túl jó.
rikító, nyugtalanító, nem szívesen böngészős.
azt értem, hogy trend, de olyan trend nincs, hogy a számtech/műszaki/technika oldalaknak saját, a profilukra jellemző stílusuk van? cool, hűvös, fémesebb talán, de mindenképp sötét, semmiképp sem egy ilyen barbi virágos rét.
komolyan úgy láttátok a tervezés során, hogy a halvány világos alapon halvány világos karakterek olvashatóbbak lesznek, bármi másnál?
Aktív témák
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest