- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezért mondom, hogy én nem haragszom a ph-ra, mert teljességgel elfogadom a helyzetet, lehet, hogy én se tudnám/akarnám másképp csinálni.
de ergonómiára mindenképp gyúrnék, de valszeg ez csak nekem a vesszőparipám
a sorrend a következő: hirdetők/partnerek, júzer, teljesen evidens, nincsen ezzel baj, ha ügyesen megcsináljátokami viszont a cikkek számát illeti, ezt ti magatok (már aki) generáltátok azzal, hogy elképesztően sok cikk jelenik meg ugyanarról mindegyik oldalon. bosszantó. ezt kellene kapásból megszüntetni. szóval elsőnek el kell dönteni, hogy hol jelenjen meg és oda berakni és nem máshova. máris kevesebb a cikk sok esetben. persze értem én, hogy miért kerül az is mindenhova be.. csak nem veszi jól ki magát, mert ez már negatív tartalmú hosszú távon.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Még egy apró kiegészítés: tervezzük, hogy a blogokat pár hét múlva leveszük egy sorosra, mármint a címlapon csak az adott blog neve és a legfrissebb bejegyzés lesz. Most azért két bejegyzés van, hogy mindenki megismerkedhessen velük, de ha ez meglesz, valószínűleg elég lesz az egysoros elrendezés is. A hírek ezáltal feljebb fognak jönni, talán ez jó hír az elégedetleneknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest