- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
napos2600 #57 üzenetére
A Gamepod-ot sokmindennek mondanám, csak késznek nem. Messze az a leggyengébb része a lapcsaládnak...a dizájn kicsit "gagyi". Eddig se volt nagy cucc, de most, hogy a PH-t és a MA-t megcsináltátok ilyenre (nekem nagyon tetszik), így méginkább annak tűnik. Meg nem kicsit zavaros is. De ez az én véleményem.
-
Jadro
veterán
válasz
napos2600 #57 üzenetére
Látszik mennyire nem lépek be a Gampepod felületéről, az IT caféról is csak nagyon ritkán. Most hogy így rájuk néztem, a Gamepod tényleg kilógott kicsit a régi dizájn sorból, az IT café már nem annyira. A logout akkor egyértelmű hogy beleeshet a dizájn váltás sorba. Köszi az infókat.
-
.Anakin.
tag
válasz
napos2600 #62 üzenetére
nem akarok kötekedni, nem vagyok kötekedős fazon, előző hsz-omat se annak szántam, csupán szerettem volna elmondani miért rossz a design.
de ez azé több a soknál:és ha egy kicsit is értesz a weboldalak felépítéséhez akkor nem hiszem hogy ki mernéd jelenti, hogy ez 1:1-ben átvett PH! téma.
Ne viccelj már, a 3 tematikus hír oszlop hleyett blogok vannak, meg hiányzik egy banner a hírek elől, jah meg más a szín.
Télleg nem 1:1-ben átvett PH! téma.................... -
vehement69
senior tag
válasz
napos2600 #62 üzenetére
értem én, csak le.... tudodmit
semmit nem változtat azon, hogy kb ugyanazt a borzasztóan elhibázott designt kapta meg a mobilarena is, mint amit a PH!. amikor a PH!-nál váltás volt, mindenki imádkozott hogy a mobilarena valami másféle legyen majd, hát nem lett
jópofizásból dícsérni a fost az viszont megy..
ez a mobile meeting meg egyrészt tök komolytalan másrészt erre kellett várni ennyi időt, hát mindegy offolom magam a topikból de áááááááááááááááááá hát ezért nagyon kár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest