- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
ami viszont a cikkek számát illeti, ezt ti magatok (már aki) generáltátok azzal, hogy elképesztően sok cikk jelenik meg ugyanarról mindegyik oldalon.
Ezt nem értem. Mi csak mobil cuccokat tesztelünk, és fordítva is: csak mi tesztelünk ilyeneket. A híreknél lehet, hogy van minimális átfedés, de az én ismereteim szerint ez kizárólag a hazai szolgáltatókkal kapcsolatos dolgokat érinti, amik nálunk egyébként elég ritkák, de hogy a pannon->telenor váltást az IT Café is megírja, az nem hinném, hogy olyan baromira duzzasztaná a tartalmaink számát.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nézd, ez egy igen sok nézőpontból megközelíthető történet. Egyszerre kell megfelelni a júzernek, a partnereknek, a hirdetőknek. A júzer a sivár tartalmat akarja körítés és keresés nélkül, a partner azt szeretné, ha az ő általa fizetett dolgok jelennének meg fókuszban, a hirdetőknek azt kell látniuk, hogy mennyi a látogató, az oldalletöltés és az oldalon eltöltött idő, a PH-nak, mint kiadónak meg az a fontos, hogy a júzerek ismerjék a lapcsalád összes tartalmát.
Ebből kell kihozni valami mindenki által egységesen fogyaszthatót. Amikor a régi felépítés megalkotásra került, akkor még csak hetente 1-2 cikk ment ki, napi 3 hír, ez röhögve elfért abban az elosztásban. Most normál esetben heti 5 cikk, napi 10 hír, napi 5-6 blogbejegyzés megy élesbe, ezeket el kell helyezni úgy, hogy minden tartalom egyformán fontos.
-
nem, nem mindegy, hogy milyen az oldal
de nem attól lesz szakmai egy hardveroldal, hogy csak az érti, aki álmában is kapcsolási rajzokat lát. mert a mondatodból ez jön le.és nehogy már tizedmásodperc olyan baromi sokat számítson. azért tudtad a régi design-nal gyorsabban megtalálni az infót, mert az évek alatt megszoktad, hogy mit hol találsz. 1 hónap, és itt is megszokod. ennyi
-
Inarus
addikt
Így már kissé jobban (meg)értem a dolgot, bár én nem érzem annyira tragikusnak.
"szinte minden cikk megjelenik minden oldalon, sokszor 3 helyen is ugyanaz, csak helyenként átfogalmazva. ez gáz."
Nah, az tényleg gáz. Azért a konkurencia szintjére csak nem jut el a dolog... -
Inarus
addikt
Na ne mááár!
Komolyan azért nem olvasol el egy cikket, mert nem tetszik a kinézete?
Akkor Te:
ad1.) minden vackot elolvasol, ha csillog-villog és tetszik,
ad2.) képes vagy feladni az érdeklődésed valami iránt a külső miatt?Szerk.: Nem azt mondom, hogy legyen minden igénytelen és fekália, ha a tartalma jó, de azért kicsit túl felszines mostanság a legtöbb dolog megítélése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest