Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • czandor

  csendes tag

  válasz Timer #5 üzenetére

  Bocs, ott a pont. A hiszti erős volt.
  A Windows Phone-al tartom a véleményem, és a hozzászólásod is erősíti. Nem mentek vele a dolgok. Az nem védi meg, hogy valami tökéletesen ment, mikor az eszközök 99%-a egyáltalán nem.
  A huawei-es szenvedés véget ért két dolog miatt. Az egyik hogy a Fitbit appot javították (vagyis inkább emui-bug-kompatibilissé tették), a másik meg hogy már nagyon kikoptak a Huawei telók. Amúgy csakhogy képben legyél mennyire benne voltam a dologban, készítettem egy appot ami javítja a Fitbit-teló kapcsolatot Huawei telefonokon, és elég népszerű volt annak idején. Már levettem PlayStore-ból mert már nem szükséges.
  Ez a magyarországi forgalmazás meg nem jelent semmit. Nem kell messze menni hogy korlátozásokba ütközz más márkáknál is. Sőt, Fitbit-nél elég volt átállítani a country-t, és máris ment minden. De Pl. Samsungnál nem tudtad ilyen egyszerűen "átverni" a rendszert, hogy a hivatalosan itthon forgalmazott, sőt agyon reklámozott, sőt bemutatóteremben agyon nyomatott okosórák tudjanak EKG-t mérni... Most már megy itthon is hivatalosan, de pl Samsung Pay-t nem fogod tudni sehogy sem működésre bírni. Mondhatod hogy bank ide meg oda, de hát HIVATALOSAN forgalmazzák, miért nem szerződtek legalább egy magyar bankkal? Ezt Fitbit-nél megoldották, működik itthon a Fitbit Pay.
  És sajnos az Android világban úgy kell eszközöket választani, hogy hol van kevesebb bug, illetve hogy melyik kevésbé rossz arra amire én használni szeretném. Mindegyiknek ordító hibái vannak, én a Fitbit hibáival tanultam meg együtt élni, számomra azok a kisebbik rossz hibák tapasztalat alapján.
  Aria-t nem vettem, olvastam róla hogy rosszak, elkerültem nagy ívben. Egy kínai rempoo van itthon, tökéletesen tud mindent (Fitbit sync-et is), feleslegesnek tartottam drága Aria-bughalmazt venni helyette.
  A meghibásodásokat aláírom, én is belefutottam párszor, de a Support rugalmassága kárpótolt mindenért.
  Sok szerencsét a Samsung ígérgetéseihez. Figyelmedbe ajánlom az osztrák csávót youtubon aki teszteli ezeket az órákat alvás, pulzus, edzés mennyire pontos. Alvásra Fitbit-et javasol ő is, jelenleg meg sem közelíti semmi, talán asszem a Garmin Venu2 annak ellenére hogy az összes új Garminban egyforma szenzorok és szoftver fut, de valamiért a Venu2 megközelíti alvásfigyelésben a Fitbit-eket. Itt van megtaláltam: https://www.youtube.com/c/TheQuantifiedScientist
  Biztos teszteli watch5-öket is majd...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés