Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• domerator

veterán

válasz rigoberto #94 üzenetére

Pl. nálam is a praktikum vitt mindent. Xr-t váltottam minire, az akkun kívül semmit nem hiányolok a miniből. Nagyon vártam már rá évek óta, nekem a hatostól kezdve már túl nagyok voltak a telefonok, nem beszélve az idióta lekerekítésről, ami miatt szárazabb bőrűeknek mutatvány volt kezelni a telefont, mert csúszott mint az olajos jég. A mini megváltás volt számomra.
    Egyébként az álomtelefonom az a 4s háza, 2 kamera (zoom és wide), A14 hardver, faltól falig kijelző és... 6.x.x iOS grafika, a gyönyörű ikonokkal. Ha ez meglenne, utána már csak egy kávét kérek tejjel, kis cukorral.. :D
    (Valaki nem tud szólni Cupertinóban pár szót ezügyben?) :DDD

• domerator

veterán

A 12 mini majd akkor fog magához térni, ha az Apple végre kijavítja a 14-es iOS-t, ami az összes modellben zabálja az akkut, elbaszták az iOS-t és attól persze hogy a legkisebb akkus mini szenved. Ehhez nincs köze az 5g-nek, sorra olvasom a régebbi modellekről, hogy nagyon merülnek.
    Az meg a másik, hogy az SE2020 24 milliós darabszámának a jó 2/3-át (de legalább a felét) simán hozzá lehetne adni a mini darabszámához, sajnos házon belül vette el a vevőket a minitől.
    Az Apple is genya, mert a mini 250 alatt lenne izgalmas vétel, sajnos az alma nemcsak akkor éhes, amikor jóllakott, hanem mindig (más kérdés hogy ad is érte valamit). 14 millió teló az nem kevés, bármelyik másik gyártó tűzijátékba borítaná fél Kínát (vagy Koreát, amelyik tetszik), ha egyetlen modelljéből 50 nap alatt ennyi fogyna.

Ja... és mindezt egyetlen kábellel a dobozában!!! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák