- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokmz
csendes tag
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Én úgy álltam a dologhoz, hogy veszek egy iphone12-őt mert alig van kompromisszum a prohoz képest, tehát csúcs mobilt akartam hosszú időre. Aztán láttam a minit, és lenyűgözött élőben (boltban a 12 mellett valóban nagyon picinek tűnik, de önmagában nagyon hamar ez lett a 'normális')
A processzort elmondhatod ugyanúgy a többi telefonra is, hogy minek az a14? Nálam 4-5 évig ez marad 2 év után egy akksicserével, és akkor már azért nem fog ártani. De a kamerának egyébként nem mindegy milyen képfeldolgozó van a porcesszorban, bár a pixel alapján lehet azért korrektet alkotni azokkal is persze
Egyébként pedig mindent ugyanúgy lehet használni ezen a méreten. Azt nem tudom mi az ami kifejezetten erőigényes, én speciel az előző 6,8 colos telefonomon nem játszottam semennyit (és telefonon, tableten nem is tervezek, max ilyen candy crush, monument valley, tehát kifejezetten telefonos időörlőt néha), és abban a sd845 volt hogy megröccent egyszer-kétszer a chrome-al meg a sok háttércuccal, a gyors váltogatással appok között. A mini tökéletesen gördülékeny minden téren, bár ez is szoftveres dolog elsősorban.
Androidon szerintem az akksi lesz a probléma, egy 2500-as mondjuk ami ilyen méretben elfér nem tudom bírná-e akármilyen processzorral, vagy már nem annyival hatékonyabb az ios
Persze örülnék ha megpróbálná valaki és beválna
-
pocokmz
csendes tag
Az akksi valóban lehetne kicsit erősebb, de nagyon túl van lihegve, nekem az a benyomásom. Én napi 6 sot-t tudok vele, wifi, dual sim, bt mindig bekapcsolva, nem dark mode-dal használom és még sose kapcsoltam be az akksikímélőt. 1-1 sorozatrész csúszik be, sok zenehallgatás, netezés, email főleg. Ha minden megy maxon mint állat, tehát waze, bt-on zene, max fényerő ugye akkor lemegy félóránként 10% de az autóban tartok töltőt tehát ez nem gond nekem. De szerintem abszolút vállalható ezzel az aksival
-
pocokmz
csendes tag
Nem túl drága a mini szerintem, tulajként mondom. Teljesen egyedülálló a piacon, az SE meg nem igazán versenytársa szerintem, az azokat célozza akiknek csak kell egy telefon alap dolgokra.
A mini minden elemében egy teljes értékű csúcstelefon, egy olyan amit sajnos android vonalon elképzelhetetlen lenne megcsinálni az akkuszükségletek miatt elsősorban, de árban, hűtésben stb sem jönne ki egy snapdragon 888 ebben a formátumban. Ha ezt belátják páran szerintem androidos vonalról is érdemes egy próbát tenni ezzel a telóval, én nagyon szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest