Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Szerintem egész jól látod a helyzetet. A 12 Mini tényleg egy olyan telefon, amire nagyon-nagyon régóta várunk sokan, én is amikor az 5S-t kellett cserélni is csak vártam-vártam mikor jelenik meg ez a telefon és nem jelent meg. Ezért lett egy nagy telefon helyette, viszont amint megjelent a 12 Mini, rögtön lecsaptam rá. Ez az első telefonom, amit úgy tervezek használni, hogy addig, amíg naprakész marad, mert remekül el lett találva az egész. Mind méretben, mind minőségben kifogásolhatatlan az készülék.
Az pedig számomra némiképp ellentmondásos, hogy nem megy a 12 Mini, de 13 Mini azért lesz. Ha annyira nem menne, akkor valószínűleg nem terveznének neki utódot, de én valószínűsítem a 13 Mini megjelenésével az SE és a 12 Mini árusításának megszüntetését is. Bár én úgy gondolom, hogy az SE nem sok vásárlót tántoríthatott el a Minitől, mert más az elve a két telefonnak, néhány potenciális vásárlójelöltet a jóval kedvezőbb árcímke győzhetett meg az SE-ről, de szerintem elég sok mindenben különböznek. Tudom, mert van itthon mindkettő.
-
pocokmz
csendes tag
Nem túl drága a mini szerintem, tulajként mondom. Teljesen egyedülálló a piacon, az SE meg nem igazán versenytársa szerintem, az azokat célozza akiknek csak kell egy telefon alap dolgokra.
A mini minden elemében egy teljes értékű csúcstelefon, egy olyan amit sajnos android vonalon elképzelhetetlen lenne megcsinálni az akkuszükségletek miatt elsősorban, de árban, hűtésben stb sem jönne ki egy snapdragon 888 ebben a formátumban. Ha ezt belátják páran szerintem androidos vonalról is érdemes egy próbát tenni ezzel a telóval, én nagyon szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest