- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokmz
csendes tag
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Én úgy álltam a dologhoz, hogy veszek egy iphone12-őt mert alig van kompromisszum a prohoz képest, tehát csúcs mobilt akartam hosszú időre. Aztán láttam a minit, és lenyűgözött élőben (boltban a 12 mellett valóban nagyon picinek tűnik, de önmagában nagyon hamar ez lett a 'normális')
A processzort elmondhatod ugyanúgy a többi telefonra is, hogy minek az a14? Nálam 4-5 évig ez marad 2 év után egy akksicserével, és akkor már azért nem fog ártani. De a kamerának egyébként nem mindegy milyen képfeldolgozó van a porcesszorban, bár a pixel alapján lehet azért korrektet alkotni azokkal is persze
Egyébként pedig mindent ugyanúgy lehet használni ezen a méreten. Azt nem tudom mi az ami kifejezetten erőigényes, én speciel az előző 6,8 colos telefonomon nem játszottam semennyit (és telefonon, tableten nem is tervezek, max ilyen candy crush, monument valley, tehát kifejezetten telefonos időörlőt néha), és abban a sd845 volt hogy megröccent egyszer-kétszer a chrome-al meg a sok háttércuccal, a gyors váltogatással appok között. A mini tökéletesen gördülékeny minden téren, bár ez is szoftveres dolog elsősorban.
Androidon szerintem az akksi lesz a probléma, egy 2500-as mondjuk ami ilyen méretben elfér nem tudom bírná-e akármilyen processzorral, vagy már nem annyival hatékonyabb az ios
Persze örülnék ha megpróbálná valaki és beválna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest