- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Mitől user error? Min. gépiigény 1 giga, ugyanúgy, mint a Win7-nél, és mindenki dicséri, hogy kevesebb memóriát eszik, mint a Win7.
Csak példát adtam martonx-nek, hogy azért igenis vannak problémás esetek. Mellesleg nem szaroztam a Win10-et, magam is azt használom, ahol lehet. -
worxland
addikt
Szia!
Bemutatkoznék: én vagyok az ismerős ismerőse.
Nálam 2 gépnél is összeszarta magát a Win 10:
1. HP Microserver N36L, 1 giga RAM, Win 7 32 bit elment rajta gond nélkül (nyilván nem robogott, de mivel csak NAS-nak használom, ez nem okozott problémát). Win 10-re frissítés után használhatatlan lett, semmi nem akart működni. Vissza ment rá a Win 7, megint jó lett. Utána az 1 giga cserélve lett 4-re, újra felfrissítettem Win 10-re, így már gond nélkül üzemel.
2. 2 hónapja történt: vadiúj i3-5005U-val szerelt 4 giga RAM-os HP laptop, SSD-vel. Win 7 64 bit felrak, örül, minden OK. Frissítettem Win 10-re. Rendben feltelepül, beköszön, minden szép. Első újraindítás után többé soha nem indult el (safe-ben sem). Win 7 vissza, újra minden OK. Azóta nem nyúltam hozzá, mert a felhasználó nem örülne, ha a most jól működő gépén kísérleteznék és elkezdene nyafogni: Apa! Hagyd békén a gépemet!Mindezek mellett a Win 10 sikeresen és gond nélkül feltelepült kábé 9 gépre a családban.
Üdv,
Ismerős Ismerőse
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest