- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Te aztán szépen végigolvastad a topikot.
Persze, ahogy írtad is ("minden bizonnyal"), meglátjuk.(#269) AxBattler, magánszám? A kezdeti demagóg megnyilvánulásod (csak a pínz lehet az oka, csak a pínz) után te is találtál más okot, csak keresni kellett...
Értem én, hogy a nagyotmondáshoz ferdíteni kell (ezt lehet úgy is nevezni, hogy hazudik az illető), csak vitában nem etikus... -
kovy79
őstag
válasz
#23196416 #252 üzenetére
Tehát akkor ha te nem veszel egy rengeteg ember által választott szép, meg jó autót és kijelented, hogy neked az nem tetszik, akkor te vinnyogsz?
Jó lehet veled disputázni...(#253) AxBattler, idéznéd tőlem ezt: "...köpködve számonkérni, hogy a világ miattad megálljon..."?
Már beveted a hazugságot is, mint hozzád illő fegyvert? Hol írtam én ilyet??????(#257) schawo, polkorrektség miatt úgy gondoltam, hogy a példámban szereplő minden autó hasonló korú.
-
kovy79
őstag
Tudtam, hogy ilyesmi válasz jön majd valakitől...
Akkor marad, elvagyok vele.
Ha max havonta egyszer játszani akarok, bekapcsolom a konzolokat, a többire elég a mostanim pc-m.
Eljutottam addig, hogy azt mondom, nyugodtan menjen csődbe az összes hardver-, szoftvergyártó...
Meg egyébként is: inkább szívatom magamat, de nem állok bele abba, amit más akar/kényszerít.(#248) davidsone, oké, rendben.
Akkor marad életem végéig az a pár db mostani 64Gb-s pendrive-om, elleszek velük.
Max majd darabolva fogok tömöríteni, mint a floppy-s időkben... -
kovy79
őstag
Kb 8év után most terveztem komolyabb gépfejlesztést.
Nos, akkor a Ryzen kimarad és minden, aminek kb köze van a Win8/10-hez és az MS "kényszerítő-politikájához"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest