Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz szaszlaci #488 üzenetére

Én másfél éve vettem asszonynak egy T420-ast. (i5-2520m procival) A vinyót lecseréltettem SSD-re, és rakattam bele még 4GB ramot, így volt mindennel együtt 76e.
    Azóta gondolom egy ugyanilyen masina már jóval olcsóbb.

• BiP

nagyúr

válasz worxland #486 üzenetére

Karácsonyi akcióban ezek szerint ki lehet fogni, de ugye az sincs minden nap.
    És ez sem 100e, picit felette van. Tudom, 5-10e Ft, az tényleg nem sok, sőt, ha ennyin múlik, érdemes is rákölteni azt a kis pluszt, de az általános képen sokat nem javít, hogy 100e-ért inkább kerülendő gépek vannak.

Ahogy a notis cikk is azt hozta ki, hogy ha 100-ból nem is, de 130-ból már használhatót lehet kapni. És ebbe a verdiktbe pont belefér az, hogy akciósan 110e.

• BiP

nagyúr

válasz Dilikutya #476 üzenetére

A 2003-as C&C és a 14 éves MOHAA kiegészítő az szerencsére nem rétegigény :)

Amúgy én is inkább annak vagyok a híve, hogy a Windows által beépített funkciókat valami jól bevált, kitapasztalt, 100x jobb 3rd partyval használjam a beépített helyett, de az ISO ma már pont nem ilyen, annál épp fordított az irány. Jó ideje már én sem teszek fel ISO progit, mert -amire nekem kell- arra már egy ideje a beépített is épp megfelel. Így nem is rakok már fel sajátot (Daemon, Ultraiso, Virtual Clonedrive valamelyike. Pedig régen szerettem ezeket), mert a default baromi kényelms. Duplakattra beolvassa azonnal, létrehozza az új meghajtót, nem kell mountolgatni sem, és amikor nem használom, nincs felesleges meghajtó sem lefoglalva.

• BiP

nagyúr

válasz szaszlaci #447 üzenetére

Persze, van még lehetőség. Vásárlásnál ezeket is mindig meg kell vizsgálni, mert ki lehet fogni jókat.

Nem tudom, konkrétan mit értesz "raklapos"-on, nem ismerem a szlenget, de a leírt szituációval még nem volt szerencsém, az ilyen kilométerekről kerülön, de az ilyet kerülni is kell, ez tényleg nem jöhet szóba. De szerintem a többiek sem feltétlenül erre gondoltak, mint használt üzleti noti.
    Úgy látszik, nem a használt üzleti notival van a baj, hanem a "raklapos" üzleti modellel. Ahol nem megbízható az eladó. De erről nem a noti vagy a monitor tehet.

Tintasugaras: Hááát, én tuti nem öltem volna tintasugarasba a pénzem, ha van lehetőségem alternatív módon megoldani. Asszonynak, amikor kellett, inkább költöttünk rá többet, de lézert vettünk. Régóta tudni, hogy a tintasugaras az bizonyos helyzetekben megoldás lehet (pl. olcsóbban, jó minőséget tud, akár színesben), de drága fenntartani (patron,javítás), gyakran kell használni (szintén növeli a fenntartás költségeit).

• BiP

nagyúr

válasz szaszlaci #443 üzenetére

Tök jó, hogy leírtad, hogy magad mit preferálsz, mert így legalább kis képet kaptunk róla.
    Viszont azzal nem értek egyet (a szerény véleményeddel), hogy az az opció, amit a többiek vázoltak (használt üzleti noti vagy refurbish fél év garival) az csakis szar lehet.
    Te lehet, hogy nem találkoztál olyannal, ami ezek közül beválna, de ettől még ne írd le, mert ez bizony egy valós, és jól működő opció. Én is inkább veszek használtan jót ugyanannyiért, mint új, de olcsójános verziót.
    De linkelték is az olcsó új notik tesztjét, a fórumában rengetegen pártolták az "ennyiért inkább használt üzleti noti" elméletet.
    Szóval annyira szar nem lehet. Sajnálom, hogy neked nem voltak pozitív tapasztalataid.

• BiP

nagyúr

válasz WZP #120 üzenetére

Nagyon nem kell rommáhackelni a 8.1-et. 3 programot kell rá feltenni (valamelyik start menü progi, téma, és aero glass) és alig lehet megkülönböztetni. Avatott szem persze azonnal kiszúrná, de az átlag nem mondaná meg.

(#150) WZP: Bakker, soha nem láttam ilyen ablakot, pedig a legelső béta óta Win10-zel nyomom.

(#159) _Slark
    A váltás csak annak fájhat aki tényleg szereti a 7-et és nincs 40ezer forintja egy új os-re, de szerintem megéri kigazdálkodni.
    1 évig ingyen tolták mindenkinek az arcába. Akinek nem kellett akkor ingyen, az tényleg foghatja a fejét, ha most akar mégis váltani.

(#170) mattricra
    A Ryzen még ki sem jött, az intel máris 2 új procival reagál, hogy betömje a réseket:)
    Amik ezer éve tervezett procik, de most erre az infómorzsára ráugorva jó bulvárosan tudták tálalni az újságok.

(#189) Dr. Romano: Megmondták, akinél jól megy a Windows, annak a véleménye nem számít. Pont. :)

(#195) troviko: :W Többet erre nem tudok mondani.

(#226) Loveless: (#244) kovy79: minden bizonnyal menni fog Ryzennel is a Win7, a validáláson csak átment valahogy.
    Ha emiatt nem vesztek, ti tudjátok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés