- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én belátom, hogy az a jövő, hogy majd az oprendszered megvéd mindentől, gondolkodik és cselekszik helyetted, neked csak a gombot kell nyomni. Ebben a topikban is megfigyelhető az újgenerációs fiatalabb felhasználó tipikus esete, aki képtelen egy win7-et telepíteni, mert "nem találja a hálókártyát..." Na az ilyeneknek van a win10.
De én még a kihalófélben levő oldschool figura vagyok, aki szereti kontroll alatt tartani a dolgokat, és irtózom a "felhő", "közösségi", "megosztás", stb.. fogalmaktól. Az ilyen emberek soha nem fognak win10-et telepíteni, inkább megrohadnak a már támogatás nélküli win7-tel, vagy kínjukban linux-ra váltanak. -
törölt tag
válasz
nullpoint #224 üzenetére
Nem feltétlenül kell vérpistinek lenni ahhoz, hogy valaki felrakja a 10-et, komolyabb játékosoknak gyakorlatilag kötelező. Én munkára és casual játékra használom a gépet, úgyhogy maradok a 7-nél, mert a 10 nem hoz annyi előnyt, hogy átszokjak rá.
Az más kérdés, hogy nagyon megörültem, amikor arról írtak, hogy a Ryzen támogatja a 7-et, jó alkalom lett volna lecserélni a korosodó Phenom konfigomat. Viszont így most nem vásárlok, másra költöm a pénzt. Persze ha elromlik a gépem, és muszáj lesz újat venni, az magával hozza majd a 10-re váltást, de így inkább halogatom amíg lehet.
Szerk: ez -1 vásárló az Amd-nek, ami önmagában nem sok, de van egy olyan gyanúm, hogy nem csak én gondolkodom így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest