Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Akkor a 7 miért megy fel 15perc alatt? Ne fárasszuk már egymást...
És egy picit várjunk már...mi az, amivel a spy10 többet tud, hogy nem fut el rendesen 2-3 éves vasakon? A processzorok alig fejlődtek az elmúlt 5-7évben...A Dx12-t leszámítva mitől olyan marha nagy a harver igénye ennek a fosnak? Nincs benn semmi hatalmas újítás, csak zabálja a CPU-t és a Ram-ot, teljesen feleslegesen a sok idióta, semmire sem jó process (nem beszélve a spy funkciókról). Komolyan érdekelne, mitől kéne itt hanyatt esni? Senki nem rinyált anno az XP-nél mert végre kidobták alóla a DOS-t és kapott egy rendes NTFS fájlredszert az NT4-től. Azt alig vártuk. De itt? A hülye aktív desktoptól kéne elájulni, ami a kémkedéssel kiszedett adatok alapján állandóan odatolja a user képébe a célzott reklámjait? -
Zeratul
addikt
Jelen esetben: Két magos atom celeroncs 1,6GHz, 4GB memória szigorúan 1 modullal, valami hoki lassú raktáron porosodó HDD és kész is a bevásárló központos wunder laptop. Amin az wunder ha működik. Komolyan falhoz kellene azokat állítani akik tablet procikat raknak laptopokba.
-
törölt tag
Na de pont a régebbi verzió volt az, ami hibátlan volt. Azt raktam már föl olyan laptopra, amiben 2 magos Celeron volt +2 GB RAM, 5400 rpm-es HDD-vel, és tökéletesen futott, se akadás, se semmi. Érdekes módon a Win7 után még gyorsabb is lett azon a minimál rendszeren a teljesítmény. Nekem meg az i7-es 16 GB RAM-os 7200rpm/64MB cache-sel rendelkező asztali gépet megfogja az új?
Meg ha belegondolsz, amíg nem jött ki a 1607, addig mindenki a régebbi változatot használta, majd arról frissített erre.Driverből ami létezett, az minden fönt van (ASUS P8Z77-V LX2), de SATA driver nincs hozzá, csak amit a Win10 telepít.
LinkMég adok neki egy kis esélyt, aztán megy föl újra a 1607, de nem frissítéssel, hanem csak önmagában. Ha akkor is ilyen lesz, akkor meg megy vissza a régi Win10, mert az villám volt ehhez képest (kérdés, hogy mi volt a verziószáma, mert ha túl régi, akkor meg az Nvidia driver nem fog fölmenni rá
). Win7-re már nem megyek vissza, mert a 3TB-os HDD-kkel gondjai voltak, nekem meg a legkisebb HDD-m is 3TB-os évek óta, alig tudtam rávarázsolni a Win7-et úgy, hogy bootoljon is róla, és lássa is az egész 3TB-ot (mindenhol azt írták, hogy megoldhatatlan, pedig nem). A Microsoft legjobb operációs rendszere volt a 7-es, ebben biztos vagyok, ezért is nem akarnak róla sokan átállni a Win10-re, csak sajnos már eljárt fölötte az idő.
-
törölt tag
A diNovót épp a napokban adtam el (nem emiatt), az optika > HDMI váltást pedig nem tudom kideríteni. Lehet, hogy ez a kettő driver, a többi viszont nem az. Az újraindulást mindenesetre megcsinálták közben, ha jól tudom. Ez viszont még mindig jelen van, és csak azért nem idegesítő már annyira, mert vettem egy 4K tévét ahol arányaiban kis helyet foglal a tálca.
Előnye is van egyébként, mert ha nem tévedek, a vezeték nélküli XBONE kontroller csak W10 alatt megy, a hangerő és a Spotify banner bal felül tök jó, nem nyaggat hogy frissített és pár óra múlva újraindulna (megtette magától
), Cortana megmondja melyik zene szól a filmben ha megkérdezem tőle, tetszenek az értesítések is.
Viszont a hibákon tényleg majd' beszarok néha olyanokkal találkozom, és ezek miatt nem tartom szerethetőnek a rendszert - még ha a hibák egy része driveres is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest