Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nullpoint #483 üzenetére
nahhh...
Olvasd el legalább, mekkora ökörégért véded.
Ezek szerint, azért szar a windows 10 saját beépített képfájl olvasója, mert bár mint ISO -t beolvassa a "Medal of Honor Allied Assault Spearhead" -et, de @Dilikutya képtelen azt elindítani...egyébként mint formátumot a win 10 felismeri, meg is nyitja az ISO lemezt, látja a fájlokat....csupán az a helyzet, hogy ezzel @Dilikutya képtelen bármit is kezdeni!
...
OK, gratulálok
Tényleg nem hiába mondják egyes oldalakról, hogy itt PH-n aztán van pár szánalmas egyén. -
törölt tag
válasz
nullpoint #224 üzenetére
Nem feltétlenül kell vérpistinek lenni ahhoz, hogy valaki felrakja a 10-et, komolyabb játékosoknak gyakorlatilag kötelező. Én munkára és casual játékra használom a gépet, úgyhogy maradok a 7-nél, mert a 10 nem hoz annyi előnyt, hogy átszokjak rá.
Az más kérdés, hogy nagyon megörültem, amikor arról írtak, hogy a Ryzen támogatja a 7-et, jó alkalom lett volna lecserélni a korosodó Phenom konfigomat. Viszont így most nem vásárlok, másra költöm a pénzt. Persze ha elromlik a gépem, és muszáj lesz újat venni, az magával hozza majd a 10-re váltást, de így inkább halogatom amíg lehet.
Szerk: ez -1 vásárló az Amd-nek, ami önmagában nem sok, de van egy olyan gyanúm, hogy nem csak én gondolkodom így.
-
martonx
veterán
válasz
nullpoint #163 üzenetére
Hehe, mennyi helyről hallottam, hogy van olyan ismerőse, akinek az ismerősénél márpedig mennyiszer meghalt a szar win10. Csak épp személyesen még az elmúlt 18 hónapban nem találkoztam olyannal aki valóban panaszkodott volna, és személyes tapasztalatán alapult volna a dolog. Vagy pedig ő volt az idióta, és mindenféle szar security programmal agyon nyomorította a win10-ét, amit ráadásul kellemesen öreg inteles rég támogatatlan hardveren hajtott.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest