- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem a legújabb, 1607-es verziót tetted fel? Mert az nálam is ezt csinálta, mondjuk én úgy frissítettem rá a régebbi verziójú Win10-re. A régi fölment kb negyedóra alatt. Ez a frissítés meg talán még 6 óra is volt (csak maga a telepítés, tehát nem letöltéssel együtt). Akkor legalább nem vagyok ezzel egyedül.
Megjegyzem, azóta is furcsa dolgokat művel. Pár eset:
- program vagy játék indításakor néha visszaállítja a háttérképet az eredeti gyárira (nincs beállítva, hogy változtathassa, mégis, és nem is minden esetben csinálja ezt)
- a Leggyakrabban használt programok közé nem teszi be azt, amit tényleg gyakran használok, ellenben olyan program szerepel ott, ami még soha nem volt elindítva
- a legutóbb telepített programok között olyan program is szerepel, amit már rég töröltem a gépről
- folyamatos HDD használat (Feladatkezelő szerint csak a Windows-folyamatok használják a HDD-t)
- bármit csinálnék, minden előtt van egy kis késlekedés (0,5-1 mp), holott a Feladatkezelő szerint semelyik érték nem ugrik fel ilyenkor (se processzorhasználat, se HDD-használat, se semmi)Kb mintha valami béta verzió lenne...
-
Tidus
addikt
Kissé elsodródtál a lényegről.
Ebben a topikban nem az Op. rendszerek tulajdonságairól, és kezelhetőségeiről van szó.
Hanem az új generációs processzorok konkrétan AMD Ryzen-t kizárólag a Win.10 fogja támogatni, mivel ez az operációs rendszer az, amivel teljes mértékben kiaknázható az újdonság szabványai.
Ha Intel Gen. 7.-re váltasz akkor is ugyan ez a felállás.
Oké, meg vagy elégedve a Win 7.-el. De ezen dolgok tudatában tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest