Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
#51736960 #280 üzenetére
"Én belátom, hogy az a jövő, hogy majd az oprendszered megvéd mindentől, gondolkodik és cselekszik helyetted, neked csak a gombot kell nyomni."
Teljesen kontroll alatt lehet tartani a Windows 10-et, mert be lehet állítani ugyanúgy, mint bármi mást. Én sem használok semmilyen felhő, közösségi, megosztás dolgot. Letiltottam ezeket a gépházban és még az UWP appokat is "letöröltem"
A megjelenése óta használom és még sosem csinált olyan dolgot, amit én nem akartam, legalábbis azután biztosan, hogy megtaláltam hozzá a beállítást, de ez ritkán történik.
-
válasz
#51736960 #280 üzenetére
Ezt hívják úgy, hogy önigazolás. Amúgy abból egy érdekesebb, olvasmányos fajta.
30 éve van számítógépem, akkor kezdtem programozgatni (mondhatnám c64 forever, de afelett is eljárt az idő), 25 éve van pécém (XT), 20 éve üzemeltetek linux szervereket, van OSX-em, volt minden windowsom 2.0 óta, és mégis elsősorban Win10-et használok (nyilván Macen nem). Most akkor hülye-e vagyok?
Szóval mindössze arról van szó, hogy te nem kedveled a Win10-et, és a szolgáltatásait. Ne próbáld ezt másra kivetíteni.
-
válasz
#51736960 #280 üzenetére
Én belátom, hogy az a jövő, hogy majd az oprendszered megvéd mindentől, gondolkodik és cselekszik helyetted, neked csak a gombot kell nyomni.
Nem, ez olyanoknak való, akiket nem érdekel különösebben a számítógép, és nem is akarnak vele különösebben foglalkozni. A többiek meg belövik maguknak a beállításokat, és csá.Érdekes, én is ódzkodom a "felhő", "közösségi", "megosztás", stb dolgoktól, mégis W10-et használok. Sőt, az alaplapgyártó oldaláról letöltött drivereket telepítem Win húzás után.
Az ilyen emberek soha nem fognak win10-et telepíteni, inkább megrohadnak a már támogatás nélküli win7-tel, vagy kínjukban linux-ra váltanak.
Meg is érdemlik. -
törölt tag
válasz
#51736960 #280 üzenetére
Gondolom anno a Win7-nél is ezt mondtad, ha az XP nem ismerte fel a hardvereket. A 10-ben sem kell semmilyen közösségi szolgáltatást használni, nem kell felhőzni, nem kell bejelentkezni. Csak a lehetőség van meg rá.
Amúgy 100%, hogy a modern Linuxokban is vannak ilyen funkciók. -
Dilikutya
félisten
válasz
#51736960 #274 üzenetére
A Defender törölte, nem az operációs rendszer. A crack-et a külsős vírusirtók is többnyire automatikusan dobják a karanténba. Ez a dolguk, beazonosít valamit, amiben felismer valami kártevőt, nem mérlegel, hogy játék crack vagy cryptovírus. A karanténból ezeket vissza tudod állítani, kivételek közé tenni, csak a valóban súlyos fenyegetéseket nem. Egyébként nem minden crack-et tüntet el, szóval még az is lehet, hogy valóban volt valami huncutság, bár erre nagy esélyt én se látok, pláne ha "megbízható" helyről származott. Pont azért dolgozik automatikusan, hogy a nem hozzáértők biztosan védve legyenek. Valóban megbízható (+ olyan, ami nem crack) fájlnál nálam még sose jelzett vírusirtó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest