- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Szia!
Bemutatkoznék: én vagyok az ismerős ismerőse.
Nálam 2 gépnél is összeszarta magát a Win 10:
1. HP Microserver N36L, 1 giga RAM, Win 7 32 bit elment rajta gond nélkül (nyilván nem robogott, de mivel csak NAS-nak használom, ez nem okozott problémát). Win 10-re frissítés után használhatatlan lett, semmi nem akart működni. Vissza ment rá a Win 7, megint jó lett. Utána az 1 giga cserélve lett 4-re, újra felfrissítettem Win 10-re, így már gond nélkül üzemel.
2. 2 hónapja történt: vadiúj i3-5005U-val szerelt 4 giga RAM-os HP laptop, SSD-vel. Win 7 64 bit felrak, örül, minden OK. Frissítettem Win 10-re. Rendben feltelepül, beköszön, minden szép. Első újraindítás után többé soha nem indult el (safe-ben sem). Win 7 vissza, újra minden OK. Azóta nem nyúltam hozzá, mert a felhasználó nem örülne, ha a most jól működő gépén kísérleteznék és elkezdene nyafogni: Apa! Hagyd békén a gépemet!Mindezek mellett a Win 10 sikeresen és gond nélkül feltelepült kábé 9 gépre a családban.
Üdv,
Ismerős Ismerőse -
nullpoint
őstag
Nem , nem ismerős ismerőse hanem, közvetlen barátok, rokonok, munkatársak. Persze vérpistikék azonnal felrakják és boldogan vakarják a seggüket hogy van dájrektiksztizenkettő, meg ez különben is újabb.
Ahol komoly munka folyik oda nem való ez a förtelem, mindaddig amíg nem javítják normálisra.
Az amd meg hülye ha nem támogatja, annyival kevesebb bevételük lesz. Kiváncsi vagyok hogy a microfos mennyi lóvét tolt nekik ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest