- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Én meg nem az a user vagyok, aki Facebookozáshoz vesz flagshipet. Szerintem nem az a helyes kérdés, hogy miért akarnék ilyen funkciókat, hanem az, hogy ha akarok, akkor miért ne tehetném meg. Az IOS egy zárt rendszer, ami nagyon lekorlátozza a hardver lehetőségeit.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
No, azt megnézném, hogy hogyan veri el alkalmazástesztben! Indítsunk mindkettőn egy-egy web, vagy FTP szervert, vagy torrent klienst! Öööö... vagyis. Na, jó, akkor lássunk egy adatírás tesztet szabványos pendrive -ról! Öööö... mégsem. Akkor miről beszélünk? Amit tud az iPhone, azt lehet, hogy jól tudja, csak sz..rt se tud a hardver lehetőségeihez képest.
-
törölt tag
Ezzel nem értek egyet. Nézd meg, hogy mi a szitu Tablet fronton! Persze, a phabletek is belejátszottak az állóvíz kialakulásába, de az is egy fő ok, hogy nincs miért lecserélni a meglévőt. Vásárláskor némi felárat kifizetnének egy kicsit jobb specifikációért, de a meglévőt már nem cserélik le ugyanezért. Ami meg az almát illeti, sztem nincs "félnivalója" a Samsungnak. Oda van az a "hatalmas" alma előny. A hardverek ereje ma már bőven áthidalja az optimalizációs hiányosságokat és én az utóbbi időben nem láttam tőlük olyan innovációt, amire azt mondanám, hogy "ez igen!". Az Android 7 -ben viszont van ilyen, mégpedig a rendszer szintű többablakos mód. Sztem az nagyot fog szólni egy ilyen flagship phableten, és nem hiszem, hogy az almának lesz rá válasza.
-
törölt tag
Az emberek kifizetnék a felárat, ezek meg visszatartják, mert ha a konkurencia nem kényszeríti őket, akkor csak a következő modellben sütnék el. A mamájuk 3.14csáját!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest