- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
Parallaxis #53 üzenetére
Már hogy ne lenne. Több képpontot kell betöltenie/kirajzolnia mint az i6s-nek ezért több ramot is igényel!
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #50 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy akik ilyen videókat linkelgetnek, hogy bizonyítsák mekkora faszagyerekek, amiért az ő telefonjuk/márkájuk jobb, nálam ez gyerekes és éretlen viselkedésre utal. Vitapartnernek nem tekinthető egyedek.
-
icemad
nagyúr
válasz
Parallaxis #53 üzenetére
Nem gond, nekem elég lesz a Note 7 teljesítménye.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #50 üzenetére
Mivel minden ilyen tesztet az iOs nyer, nem hinném, hogy a droidosok linkelgetik. Mondjuk a Nexus megveri az ios-t. Viszont mintha azt írtad volna, hogy Note4-esed van... Ennyire sóvárogsz egy iPhone után? Azt hiszed, ha összehordod a sok hülyeséget kapsz egyet?
(#49) icemad: Ez meg a másik fele.
-
icemad
nagyúr
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy itt nem a telefonokat tesztelték, hanem az alkalmazásokat? Csinálhat a Samsung 32 magos processzort, 1 terra rammal is, ha az angry birds jobban van optimalizálva iosre, mint androidra, akkor azon jobban fog futni. Ennyi. Itt nem a telefonokat tesztelték.
+a note 7nek jóval több képpontot kell meghajtania.
-
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Ide is?
Szerintem a további viták elkerülése végett minden Samu hír alá az első hozzászólásba linkeld be ezt a videót... Hadd tudja meg mindenki, h Samuék még mindig csak gagyi sz@rt gyártanak.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
Szép és jó az a 4x mp amit a 6S előnyként könyvelhet el, de ezt a mindennapokban észre sem veszed, tehàt felesleges ezen lovagolni. Akinek IOS kell az úgy is Apple-t fog venni.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #25 üzenetére
Én meg nem az a user vagyok, aki Facebookozáshoz vesz flagshipet. Szerintem nem az a helyes kérdés, hogy miért akarnék ilyen funkciókat, hanem az, hogy ha akarok, akkor miért ne tehetném meg. Az IOS egy zárt rendszer, ami nagyon lekorlátozza a hardver lehetőségeit.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
No, azt megnézném, hogy hogyan veri el alkalmazástesztben! Indítsunk mindkettőn egy-egy web, vagy FTP szervert, vagy torrent klienst! Öööö... vagyis. Na, jó, akkor lássunk egy adatírás tesztet szabványos pendrive -ról! Öööö... mégsem. Akkor miről beszélünk? Amit tud az iPhone, azt lehet, hogy jól tudja, csak sz..rt se tud a hardver lehetőségeihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest