- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
Parallaxis
addikt
Almáék vannak még, az ő telóik egy picit jobban tartják az árukat, de hardveresen kevesek
Gondolom a kevesebb hardver miatt képes a közel 1 éves iPhone 6S elverni a Note 7-et alkalmazástesztben
---
míg Magyarországon a rekord mértékű érdeklődés miatt az előrendelési árukészlet limitálásával a második hullámban, szeptember 16-án kezdődik az értékesítés.
Ez érdekes, mert mindhárom magyar szolgáltató augusztus 30-al írja a megrendelt készülékek kiszállítását.
-
törölt tag
Ezzel nem értek egyet. Nézd meg, hogy mi a szitu Tablet fronton! Persze, a phabletek is belejátszottak az állóvíz kialakulásába, de az is egy fő ok, hogy nincs miért lecserélni a meglévőt. Vásárláskor némi felárat kifizetnének egy kicsit jobb specifikációért, de a meglévőt már nem cserélik le ugyanezért. Ami meg az almát illeti, sztem nincs "félnivalója" a Samsungnak. Oda van az a "hatalmas" alma előny. A hardverek ereje ma már bőven áthidalja az optimalizációs hiányosságokat és én az utóbbi időben nem láttam tőlük olyan innovációt, amire azt mondanám, hogy "ez igen!". Az Android 7 -ben viszont van ilyen, mégpedig a rendszer szintű többablakos mód. Sztem az nagyot fog szólni egy ilyen flagship phableten, és nem hiszem, hogy az almának lesz rá válasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest